Свободно време

Любовен хороскоп за 5 - 11 януари 2015

Леко напрежение в сектора на любовта

05.01.2015г. / 14 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Позицията на Луната през тази седмица ще направи някои представители на зодиакалните знаци по – чувствителни. За други предстоят вълнуващи моменти, в които може би ще срещнат и своята нова половинка. Ето какво да очаквате в сектора на любовта.

Овен

В началото на седмицата може да се почувствате така, сякаш ви липсва подкрепа от партньора. Бъдете честни и открити и споделете вашите мисли и чувства. Ако все още търсите вашата сродна душа, след сряда, благодарение на Луната, която се движи във вашия сектор на любовта, може да очаквате романтично раздвижване в любовния ви живот.

Телец

Някои от обвързаните Телци ще бъдат изключително чувствителни в моментите, в които ще трябва да обсъдят нещо важно с половинката си, нещо, което засяга тяхната емоционална сигурност. Не забравяйте, че разговорите са предназначени, за да ви помогнат да изясните различията между вас, да градите нови планове и да споделите вашите съмнения. За самотните Телци подходящи дни да срещнат нова любов са четвъртък и петък.

Близнаци

Ако имате любим човек до себе си, то тази седмица ще се отдадете на дълбоки философски разговори. Седмицата е подходяща да се сближите още повече и да дадете свобода на вашата фантазия за още повече романтични изненади.

Рак

Настроенията на Рака ще се менят постоянно, заради променливата Луна. Пълната Луна е във вашия знак и това ще изостри вашата чувствителност. Бъдете внимателни и преосмисляйте всяка ваша стъпка и дума. Може да решите, че половинката ви сякаш не е част от това, което се случва между вас. Помогнете му/й да разбере от какво се нуждаете, комуникирайте!

Лъв

Тази седмица ще ви се наложи да вземете важно решение за любовния ви живот. Това може да е свързано с вашите деца или да правите планове с любимия човек, които да касаят вашето общо бъдеще. За тези от вас, които скоро са започнали флирт, звездите предричат положителни събития в любовта.

Дева

Голяма част от самотните Деви ще преосмислят своя социален живот. Това ще им даде отговори на въпроса защо все още не са открили своята половинка. Едно е сигурно – време е за промяна. Преразгледайте вашите нагласи, приятелски кръг и влиянието на близките ви, ако искате да намерите любовта.

Коментирай