Свободно време

Изберете си кристална топка и вижте какво показва за личността ви

Кои са едни от най-силните черти на характера ви?

07.01.2015г. / 17 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Те са красиви, могат да бъдат открити в различни размери, като музикална кутия и да носят настроението на всеки един сезон или необикновено място, което посещавате. Кристалните топки с плаващи звездички или снежинки са част от декорацията на всеки дом.

Всяка година покрай коледните празници не пропускаме да подарим или закупим ново преспапие. Въпреки че вече сме в новата 2015 година, тематичните кристални топки все още ни радват.

Споделяме кратък и забавен тест с преспапиета, който ще ви покаже кои са едни от най-силните черти на характера ви. Пред вас има 4 топки. Изберете си една и вижте нейното значение.

1. Ако изборът ви се е спрял на това магическо преспапие, то за вас може да се каже, че сте завършена личност и изключително добре умеете да балансирате личните и служебни задължения, както и емоциите си.

Не обичате крайностите и излишните рискове, а вместо това винаги бихте избрали средния път, който би довел до по-малко усложняване на ситуацията. Изключително амбициозни сте и искате винаги да се движите напред в живота, надеждни и отговорни сте и лоялни към близките и приятелите ви.

2. През вашия поглед светът е интересен и уникален. Това е така, защото сте креативна личност, която открива вдъхновение и в най-малкото. Възможно е професията или хобито ви да са свързани с писане, музика или друг вид изкуство.

Големи мечтатели сте и винаги умеете да преценявате хората около себе си правилно. Вие сте автентични и честни и никога не криете истинската си същност.

3. Харесвате ли снежни човеци? Ако от четирите кристални топки сте избрали тази, за вас може да се каже, че сте комплексен мислител, който е изключително добър в създаването и решаването на сложни проекти и задачи.

Любопитни сте, непрекъснати изучавате света около вас и имате добри технически познания. Въпреки че сте висококомпетентна и иновативна личност, нерядко сте и скептично настроени. Трудно могат да ви убедят в нещо, докато сами не се докоснете до него и не го разучите.

4. В случай, че това е изборът ви за кристална топка, знайте, че вие сте динамична личност. Винаги сте в движение, подхождате с ентусиазъм към служебните задачи.

Песимистите нямат място във вашия живот, защото сте голям оптимист и умеете да се забавлявате. Не приемате рутината и често действате спонтанно, защото искате да бъдете част от живота.

Снимки: blogthings.com

Свързани статии
Коментирай