Всичко за зодиите

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Козирог

Нежните представителки на зодия Козирог са отговорни и властолюбиви

05.01.2015г. / 18 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Дните от 22 декември до 20 януари преминават под знака на зодия Козирог.

В нашата нова рубрика „Моден хороскоп“ всеки месец ще споделяме няколко идеи за оригинални подаръци, които може да поднесете на дамите от различните зодиакални знаци.

Нежните представителки на зодия Козирог са отговорни, властолюбиви, но и малко срамежливи. Знаят какво искат и как да го получат, винаги се концентрират върху резултатите, но не действат агресивно спрямо другите.

Известни жени родени под този зодиакален знак са Марлене Дитрих, Доли Партън, Ани Ленъкс, Кейт Мос, Шаде и други.

Обичат удоволствията на живота, имат елегантен и изтънчен вкус и рядко може да ги видите неглижирано облечени. Следват свой собствен стил, не робуват на марки и модни тенденции и предпочитат класическите линии и цветове.

Това улеснява значително вашата задача да намерите подходящ подарък за дама Козирог. Ако сте избрали да подарите дреха, най-важното е тя да бъде практична, удобна и елегантно подчертана с красиво бижу.

Ето още няколко идеи за подаръци:

Сувенири или билети за пътуване

Родените под знака на Козирога обичат да пътуват. Затова, ако ви предстои пътуване, не забравяйте да им донесете красив сувенир, а най-добре им подарете кратка ваканция, на която да се порадват.

Обувки на висок ток

Изчистени в класически модел, те са комбинативни и необходим аксесоар към класическия стил на дамите, представителки на зодия Козирог.

Калъф за мобилен телефон или Ipad

Дамите Козирози харесват иновативните технологични решения, но още повече им допада идеята, те да бъдат подходящо „облечени“. Затова един стилен калъф за нейното технологично малко чудо би я зарадвал.

Нещо черно с бродерия

Един от препоръчваните цветове за Козирозите е черният. Изберете бельо или дреха в черно, които да бъдат декорирани с нежна бродерия в червено или сребристо.

Свързани статии

Сенки за очи

Нежните представителки на зодия Козирог са мистериозни и често обичат да подчертават тази своя черта на характера. Гримовете са чудесен избор за подарък. Изберете между тъмни вечерни тонове или нещо по-леко за дневен грим, но не пропускайте да закупите такива, които са с повече брокати.

Стилно портмоне

Козирозите обичат да харчат пари, но се нуждаят и от финансова стабилност. Ето защо подходящ подарък за тях е стилно бутиково портмоне.

Друго, което би впечатлило дамите Козирози са слънчевите очила с оригинални рамки, парфюм с чувствен аромат и нещо с дантела.

Снимка: Reuters

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Стойне от Чукурово ( преди 9 години )
Най тъпата и гадна женска зодия!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар