Свободно време

Сънищата на зодиакалните знаци

Има ли връзка между това какво сънуваме и зодиакалния знак, под който сме родени

27.01.2015г. / 11 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Помните ли сънищата си от последната нощ? Нашите сънища са съвкупност от емоции в живота ни, преживяванията, мечтите и т. н..

Има ли връзка между това какво сънуваме и зодиакалния знак, под който сме родени? Вижте следващите редове и открийте приликите или разликите.

Овен

Въпреки че сънуват по-рядко, представителите на зодия Овен най-често сънуват сънища, свързани с работата, с разрешаването на служебни проблеми, състезания и надпревара с някого. Такива сънища често подсказват, че човек в реалния живот заема добра професионална позиция, която иска да запази, че има състезателен дух и се стреми да разрешава проблемите около себе си.

Телец

Голяма част от Телците сънуват много, а след като станат от сън, още повече искат да споделят какво са сънували. Обичат да подчертават онези части от съня, които често символизират сила, авторитет, финансова стабилност и преди всичко любов.

Сънищата на Телците са цветни и често са свързани с пътуване или с това как се превръщат в личността, която мечтаят. Подобни картини показват, че в действителност силно искат да преживеят тези хубави моменти, които все още не са им се случили.

Близнаци

Близнаците са ярки личности не само, когато са будни, но и в съня си. Техните сънища са за това как са на сцена, заобиколени от внимание или аплодисменти. Тълкуванието на тези картини е, че в действителност те наистина иска да достигнат до такива успехи и постоянно се стремят да се придвижват напред, за да бъдат успешни.

Сънищата често са позитивни или не в зависимост от това в какво настроение сме, дали не сме стресирани, самотни в любовта и т. н. Когато Близнаците се намират под напрежение, стрес, имат проблеми за решаване, често в сънищата им изниква фигура на човек, който се появява неочаквано.

В действителност наистина може да се очаква в труден момент да получат помощ там, където най-малко очакват.

Рак

Знакът на зодия Рак се управлява от Луната. Сънищата на Раците са изпълнени с подсъзнателни желания за успех, който в действителност и с течение на времето успяват да осъществят. Сънуват романтика, обещания за вечна и искрена любов.

Лъв

Представителите на зодия Лъв рядко помнят сънищата си. Обикновено сънищата им символизират успех, но не само в служебен план. Често сънуват и пътуване в чужда страна, което се тълкува и като скрито желание за намиране на идеалния емоционален партньор.

Дева

В сънищата на Девите има много динамика. Те са пряко свързани с това, което преживяват през деня. Понякога сънищата им са облекчение, в което се появява фигура на човек, който действа като защитник, давайки насоки за живота им. В съня си Девите попадат и в сложни ситуации, които трябва да преодолеят. Някои представители на тази зодия дори говорят насън.

Коментирай