Свободно време

Хороскоп за месец февруари (втора част)

Любов и романтика очаква някои от представителите на зодиакалните знаци

04.02.2015г. / 10 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Във втората част на месечния хороскоп звездите показват романтика и любов за някои от представителите на зодиакалните знаци. Вижте следващите редове.

Везни

Около вас се носи полъх на романтика и мирис на любов. Усещанията ви ще се променят. Ще ви правят впечатление подробности, които доскоро изобщо не сте забелязвали. Ще ви харесват хора, които не просто не са ви били симпатични, ами направо сте отбягвали.

Подобна трансформация ще е необяснима дори за самите вас. Може и да ви уплаши. Това е благоприятен период за семейните. Те ще могат да обсъдят недоразуменията и да забравят за тях. Назовавайте проблемите с истинските им имена и не търсете виновника непременно извън себе си.

За скандал са нужни задължително двама души, познайте кой е единият! В професионален план не се очаква нищо ново и различно. Обстановката ще е сравнително спокойна и може да използвате времето, с което разполагате, за да обмислите и систематизирате предстоящите си проекти.

Да установите с какви ресурси разполагате и откъде бихте получили помощ, ако стане нужда. Ще е много полезно за вас, ако отделяте достатъчно време за почивка и за любимите си занимания. Не е изключено дори да ви хрумне как чрез хобито да улесните работата си.

Скорпион

Намалете темпото. Предстои ви един сравнително спокоен период, що се отнася до професионалните ви изяви. Приемете го като добра възможност за систематизиране на творческите си планове и анализиране на личните си възможности. Работата ви ще е такава, каквато си я знаете и с каквато се справяте твърде успешно.

Излишно е да се натоварвате с допълнителни задачи. Не само няма да напреднете, ами и никой няма да забележи усилията ви, а още по-малко да ви възнагради за тях. Наблюдавайте събитията и си изграждайте тактика, за да се включите в общата дейност в най-подходящия и благоприятен за вас момент.

Тогава, когато без намесата ви нищо не би могло да добие завършен вид, ориентирайте усилията си повече към уреждане на домашните и битови въпроси, отколкото към служебните. Така ще подобрите и отношенията с близките си, които очакват от вас съдействие или директна намеса в решаването на проблемите.

Проявете разбиране и се постарайте да потушите конфликтите още в зародиш. Ще се учудите на добрия резултат.

Стрелец

Активен творчески период, свързан с вълнуващи преживявания, възможности за публична изява и достатъчно време за усвояване на нови знания. Не си губете времето с дреболии и несъществени занимания. Следвайте фантазията и вдъхновението си.

Използвайте всяка възможност за реализиране на скритите си таланти и потенциални умения. От вас зависи да съчетаете професионалните с личните си цели, работата с удоволствието. Предстоят ви няколко пътувания, свързани с нови контакти, промяна на обстановката и вълнуващи преживявания.

Независимо от динамичните събития и постигнатите резултати, трябва да запазите чувството си за мярка и да не сте прекалено критични или взискателни към хората, с които общувате. Подобно поведение ще ви създаде проблеми.

То е предпоставка за грешки. Ако все пак ги допуснете, то побързайте да се справите и да се поучите от тях. Подхождайте отговорно към собствените си финанси. Не е желателно да прекалявате с разходите или да си угаждате за чужда сметка.

Не взимайте кредити, за които сте абсолютно убедени, че трудно ще възстановите и рано или късно ще ви докарат до финансов колапс.

Козирог

Вие просто преливате от оптимизъм и добро настроение. Не се учудвайте, ако всички имат желание да си общуват и се чувстват добре в компанията ви. Хората са готови да изпълнят всяко ваше желание, само и само да са близо и да усещат присъствието ви. Вие сте активни, успешни, неотразими и крайно организирани на всякъде и за всичко.

В професионален план няма нещо, което би ви затруднило. Напредъкът ви е абсолютно сигурен. Много е вероятно да ви повишат в длъжност или да получите предложение за нова работа, на което трудно бихте отказали.

Може би даже изцяло или частично извън страната, за което не сте си и помисляли. Едва ли някой ще оспори възгледите, предложенията, методите ви на работа. Привличате вниманието и създавате творческа атмосфера около себе си.

Енергийният ви потенциал е стабилен и сте в състояние да подобрите не само собствения си бит, но и този на близките си. Ще ви остане време за някои дребни, но полезни ремонти у дома, за които семейството ще ви е особено благодарно.

Необвързаните ще трябва да почакат. Все още не е настъпил моментът, когато любовта ще почука на вратата им, но след едно случайно запознанство ще забележат проблясъците на нови чувства.

Водолей

Ориентирайте усилията си към каквото ви харесва. Към нещо ново, непознато, непрактикувано до момента. С каквото и да се захванете ще промените гледната си точка. Ще започнете да анализирате и преценявате фактите по съвсем различен начин.

Всяка дейност, колкото и незначителна да изглежда, ще промени мащабите на мисленето ви. Следвайте интересите си, управлявайте съдбата си и едва ли нещо ще ви попречи да реализирате плановете, които вече сте сътворили.

Колкото сте по-смели, активни, целенасочени и отговорни, толкова по-добри ще са резултатите. Общувайте открито, участвайте в обсъждането на всякакви теми, не се страхувайте от грешките си.

Напротив, благодарение на дребните грешки ще се справите с големите затруднения. Следвайте събитията, но не се оставяйте на течението да ви влачи. Вече знаете, че първата крачка е трудна, но изключително важна.

Умението ви да се концентрирате, да действате организирано и да преодолявате затрудненията светкавично предизвиква у околните нескривано уважение и желание да ви съдействат. Не натрапвайте мнението си на всяка цена.

По-добре е да изслушате всички и да извлечете максимална полза от получената информация. Простите решения обикновено са най-ефективни.

Риби

Тих и спокоен месец, лишен от напрежение и стресови ситуации. Използвайте момента, за да възстановите силите и да стабилизирате енергийното си ниво. Осигурете си уединение, време за размисъл, за анализ на отминалите събития, за наваксване на пропуснатото.

Не позволявайте на никого да ви се бърка в работата или да ви натрапва решенията си. Сега сте в състояние да прецените обективно докъде сте стигнали, къде сте сгрешили, как да коригирате грешките, кои са истинските ви цели. Това е период, в който може да „презаредите батериите“ и да поемете нова посока с нови сили.

Свързани статии

Независимо, че събитията през месеца няма да са твърде динамични, професионални постижения все пак ще има. Някой ще се възползва от опита или ще потърси консултацията ви и благодарение на активната ви намеса ще се справи със сериозно затруднение.

Успехът ще е ваш, макар и косвено. Подхождайте към финансите си с грижата на добрия стопанин. Не давайте заеми на никого, дори на най-близките си роднини или приятели, защото една стара мъдрост гласи: „където се намесят парите, свършва приятелството“.

Преценете личните си отношения. Доколко ще ги подобрите или влошите зависи от дистанцията, която сте избрали да спазвате.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Снимки: Thinkstock

Коментирай