Свободно време

Славин Славчев е победител в „X Factor“

Очаквайте съвсем скоро и интервю с победителя

10.02.2015г. / 15 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook X Factor Bulgaria

Снимка: facebook X Factor Bulgaria

Славин Славчев е новият „X Factor“. Часове след финала на музикалното шоу, продуцентите на формата дадоха специална пресконференция. Пред журналисти и фотографи, победителят Славин, Маги Халваджиян, Саня Армутлиева и Мария Илиева споделиха за своите преживявания през последните месеци.

Конференцията откри продуцентът на „X Factor“ Маги Халваджиян, който за пореден път благодари на екипа, който усърдно работи през този сезон, за да може публиката да види наистина нещо впечатляващо: „Имахме уникален сезон.... Славин успя да мобилизира цялата страна да гласува за него...“ – добави Халваджиян.

Особено развълнувана бе Саня Армутлиева, която също изрази своята признателност към екипа, с който работи : „Част съм от невероятен екип от ментори“.

Интересен бе разказът й по повод поредната визита на британския изпълнител Джеймс Артър, който на финала пя със своята фаворитка Михаела Маринова. Оказа се, че още по време на кастингите, Джеймс е изявил желание за съвместно изпълнение с талантливата Михаела, ако тя успее да достигне до финал.

Освен това изпълнителят обмисля в близко бъдеще да запише дуетно парче с Михаела (Очакваме с нетърпение!).

Що се отнася до бляскавата поява на легендарния Джо Лин Търнър, който пя в дует със Славин, продуцентът Маги Халваджиян сподели, че той и колегите му са били приятно изненадани от екипа на Търнър, които четири дни преди финала на музикалния формат са заявили, че музикантът иска да подкрепи своя фаворит Славин Славчев.

Свързани статии

Като ментор на Славин, Мария Илиева сподели :„Когато таланта говори силно за себе си, границите нямат значение.“

Подкрепа към талантливия изпълнител показа и миналогодишната победителка в „X Factor“ Жана Бергендорф, която също присъства на пресконференцията и му пожела много бъдещи успехи.

Очаквайте съвсем скоро и интервю със Славин, в което той споделя още интересни подробности от своето представяне в музикалния формат, както и бъдещи проекти.

Коментирай
Свободно време