Свободно време

Мис България Симона Евгениева мечтае за много деца

Споделя, че короната на Мис не е лека, тъй като поставя много ограничения пред нея

13.02.2015г. / 11 48ч.
Михаела Лазарова
 Симона Евгениева. Снимка: facebook

Симона Евгениева. Снимка: facebook

Тя е само на 20 години, изключително красива и преди месеци бе отличена с титлата Мис България 2014. Симона Евгениева бе една от участничките, които впечатлиха не само с визия, но и с интелект. В откровено интервю за списание „Story“, чаровната брюнетка сподели, че мечтае един ден да има голямо семейство с три-четири деца, които може да не са от един мъж.

Споделя, че короната на Мис не е лека, тъй като поставя много ограничения пред нея.

„Трябва да се съобразявам с всичко – как изглеждам, какво правя. Преди съм си позволявала дискотеки. И сега ми се иска, но се ограничавам.“, споделя Мис България.

Симона Евгениева е от Монтана, следва агробизнес и развитие на регионите и попадна във фокуса на медиите още преди да бъде коронясана като новата Мис. Месеци преди конкурса тя събра най-много гласове в интернет класацията на конкурса „Miss Tourism International“ в Куала Лумпур.

Свързани статии

През декември 2014, след като успя да пребори конкуренцията на 15 други участнички в конкурса, тя бе избрана за нова кралица на красотата на България. На грандиозна церемония короната й бе връчена от Нанси Карабойчева – Мис България 2013 година.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
стига глупости всичко е наредено предварително! я прилича на 40 годишна!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
МВР ( преди 9 години )
Здраве и красота