Свободно време

Вдъхновение на седмицата: Какво не знаете за брака?

За формулата на щастливия брак

16.02.2015г. / 10 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Откриването на подходящ партньор за любовна връзка понякога може да бъде мисия невъзможна. Но когато срещнем любовта, открием с него/нея допирни точки, усещаме взаимен комфорт помежду си, преоткривайки себе си, започваме да правим планове за общо съжителство или сключване на брак.

В последните години думата „брак“ е нещо, от което много двойки бягат, докато други кроят своите планове за романтична сватба. Каква е тайната на щастливия брак? В рубриката „Вдъхновение на седмицата“ споделяме кратко видео, което ще ви разкаже малко повече за това, как някои двойки остават свързани един с друг за цял живот.

Ще се убедите, че формулата на щастливия семеен живот е съвсем проста. А знаете ли, че ако в приятелския ви кръг има повече приятели, които се разделят или развеждат, рискът и вие да пристъпите към прекратяване на брака е цели 75%?

Не забравяйте, че при стартиране на видеото може да го нагласите и с български субтитри.

<iframe src="https://embed-ssl.ted.com/talks/jenna_mccarthy_what_you_don_t_know_about_marriage.html" width="640" height="360" frameborder="0" scrolling="no" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

Коментирай