Свободно време

Любовен хороскоп за 23 февруари – 1 март 2015

Голяма част от зодиакалните знаци ще заздравят връзките си

23.02.2015г. / 10 27ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Последната седмица на февруари ще бъде спокойна в сектора на любовта. Голяма част от зодиакалните знаци ще заздравят връзките си или ще успеят да разрешат някои проблеми. Ето какво показва звездната карта.

Овен

Вие сте в завидна позиция, когато става дума за любов. Венера и Марс продължават да се движат през вашия знак и това ще донесе повече стабилност в любовния ви живот. Ако все още търсите сродна душа, използвайте чара си, защото през тази седмица ще бъдете неустоими.

Телец

Вашата вяра в любовта ще бъде непоклатима тази седмица. Дори и да не сте намерили половинката си, знаете, че той е някъде там и приближава към вас. За обвързаните Телци седмицата предлага съвместимост в любовния живот. Моментът е подходящ за по-дълбоки разговори с любимия човек, които ще ви свържат още по-силно един с друг.

Близнаци

Социалният живот при Близнаците значително се подобрява и това ще се усети и в любовния им живот. За обвързаните периодът е подходящ за повече пътувания, посещаване на курсове, семинари и групови занимания с любимия.

Това ще ви помогне да се преоткриете един друг, а с това и любовта ви. Не забравяйте да разнообразите и сексуалния живот. За тези необвързани Близнаци, които в периметъра си имат някой, който е привлякъл вниманието им, нека действат напред, но не с агресия.

Рак

През тази седмица романтиката ще бъде на заден план, защото с партньора ще трябва да обсъждате важни финансови въпроси. За да постигнете успех в разрешаването им, трябва да действате заедно. Въпреки това, опитайте се да отделите поне малко време за любов.

Лъв

Любовта в живота на Лъва през тази седмица е като огън. Но нито страстта ви ще премине бързо, нито ще се опарите от нея. Очакват ви приятни моменти, които ще затоплят сърцето ви, безгрижие, за което отдавна мечтаете. Наслаждавайте се на моментите!

Дева

За някои от обвързаните Деви може да настъпи сложна ситуация, която ще бъде неясна по много начини. Ще ви бъде трудно да вземете решения и не е изключено да се стигне до съдебни дела. Ако не става въпрос за прекратяване на брак, с партньора ще се чувствате единни.

Коментирай