Свободно време

Каква ще бъде годината за вас според личното ви число

Как да изчислите вашето лично число?

28.02.2015г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Датата на нашето раждане определя съдбата ни. Когато съберем своите рождена дата, месец и година на раждане получаваме число, което астролозите наричат лично число или лична година. Личното число също дава информация за нашия път в живота.

Как да изчислите вашето? Например ако сте родени на 1.10.1963 г. Сметката трябва да изглежда по този начин: 1+1+0+1+9+6+3=21.

След това се събират 2+1 и се получава лично число 3. Вижте какво ви очаква през тази година според вашето лично число.

Лично число 1

През 2015 година вашите лидерски умения ще се проявят, ще отстоявате волята си, ще проявявате повече смелост да изразявате своите чувства и мисли. Опитайте се да завършвате всички започнати проекти.

Слънчевите символи могат да ви помогнат да засилите положителната вибрация. Всички цветове на дъгата и особено жълтите, портокаловите и лилави нюанси, ще спомогнат да привлечете повече положителна енергия към себе си и да засилите вашата мотивация.

Лично число 2

През 2015 година тези, които са с лично число 2 ще свържат личността си със своите лични преживявания. Ще имате възможността да подобрите много области в живота ви. Тези от вас, които се занимават със занаят или полагат усилия за развиването на различни умения ще постигнат успехи.

Ще имате успешна любов само, ако бъдете упорити. Бъдете внимателни с финансите. Сребърно и всички символи свързани с Луната ще ви донесат допълнително положителна енергия.

Лично число 3

Ако вашето лично число е 3, годината ви ще бъде по-позитивна. Ще се повишат вашите амбиции и значително ще подобрите вашите комуникативни умения, което ще се отрази положително и на социалните ви взаимоотношения.

Годината е благоприятна за пътувания, духовно издигане и любовни авантюри. Лилавият цвят и символите на радост ще ви донесат благоприятни вибрации.

Лично число 4

Вашата 2015 година ще бъде под вибрациите на Уран. Това ще ви помогне да бъдете по-организирани, ще подобрите вашите познания в различни области. Интересите ви ще са разнообразни и може би малко странни. Цветове, които ще ви донесат положителна вибрация са тъмнооранжево, охра и жълто.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Monali ( преди 6 години )
Това за всяка година ли се отнася?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Анна ( преди 9 години )
Пропуснали сте двете господарски числа - 11 и 22.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота