Свободно време

Хороскоп за месец март 2015

Какво ви очаква през най-женския месец

04.03.2015г. / 15 24ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

С настъпването на най-женския месец поглеждаме към звездите и тяхното разположение към всеки зодиакален знак.

Какво ви очаква? Ето какво показва звездната карта.

Овен

Ще имате достатъчно занимания през март, но крайните резултати ще са различни от предположенията ви. Ежедневието едва ли ще е прекалено напрегнато и динамично. Може да се усетите леко изнервени, именно защото очакванията ви няма да се оправдаят.

Безпредметно е да се ядосвате. Във ваша полза е леко да намалите темпото и да заемете пасивна, наблюдателна позиция. Така ще имате време за анализ на случващото се и ще обмислите реакциите си много по-обективно.

Ако заложите на организаторските си способности, ще успеете да обедините достатъчно сътрудници. С тяхна помощ ще спазите сроковете и ще получите договорените приходи. Въздържайте се от прояви на враждебност, не бъдете прекалено критични.

Телец

Контактите ви през този месец ще са доста интензивни. Най-голямо удоволствие ще ви доставят неформалните срещи и разговори, които ще са много повече и много по-полезни. Ще имате прекрасната възможност да разгърнете творческия си потенциал и да разкриете най-добрите си страни.

Постарайте се да довършвате първо дребните на пръв поглед задачи и едва след това се захващайте с мащабните. Интуицията ви е силна, но е желателно да обмисляте реакциите си. Изказвайте мнение, само ако сте абсолютно сигурни в използваната информация и разполагате с непоклатими аргументи.

Близнаци

Сега е важно да съхраните онова, което вече сте постигнали и да се ориентирате към надграждане на резултатите, а не да се захващате за нещо ново и непознато. Съобразявайте целите с ресурсите си и не търсете известност, а доходност.

Бъдете готови за непредвидени трудности, с които ще се наложи да се справите самостоятелно. Не че няма откъде да намерите помощ, но ще е по-добре да не го правите, ако не искате после да коригирате чужди грешки.

Не прекалявайте с обещанията. Ще ви потърсят отговорност и може да навредите на авторитета си. Загубено доверие трудно се печели отново.

Рак

Стремежът ви да контролирате всичко и всички през този месец може да ви изиграе много лоша шега. Вместо да наблюдавате именно хората, имащи нужда от помощ, вие сте склонни да ориентирате вниманието си точно към онези, които нямат проблем да се справят самостоятелно.

Има опасност така да объркате нещата, че ще се наложи да се лишите от почивка, за да ги оправите. Помислете дали има начин да въведете нещо ново и да оптимизирате работата си.

Избягвайте намесата в чужда дейност, за да не се натоварвате с чужда отговорност. Отдайте дължимото внимание на близките си.

Лъв

Едва ли ще имате някакви сериозни затруднения в рамките на ежедневните задачи. Това не звучи никак ентусиазиращо, но пък реално погледнато, няма и за какво да се безпокоите. Малко трудно ще е да съчетаете желанията с възможностите, защото често амбициите ви са прекалено големи.

Дано здравият разум надделее и да се вслушате в обективните препоръки на близките си. В същото време е хубаво да игнорирате несправедливите критики, които много повече приличат на злобно заяждане, и да не се вълнувате твърде много по темата.

Винаги ще се намери някой, който да търси „под вола – теле“. Възнаградете ги с безразличието си и продължавайте напред. Каквито и изненади да се случат, ще успеете да се справите.

Дева

Следвайте целите си по привичния за вас начин – акуратно и организирано. Ще имате възможност да избирате измежду различни приложими варианти, но те са ви ясни и дори да допуснете някаква грешка, ще разполагате с достатъчно време за корекция. Импровизирайте, фантазирайте и бъдете решителни.

През този месец почти непрекъснато ситуацията ще е под ваш контрол. Може да реализирате и някои финансови операции с умерен риск. Печалбата ще е по-ниска от очакваната, но няма да сте на загуба. Разчитайте само на себе си, страничните препоръки ще се окажат подвеждащи.

Коментирай