Свободно време

Любовен хороскоп за 16 – 22 март 2015

Бъдете на крилете на любовта

16.03.2015г. / 10 24ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

През тази седмица в сектора на любовта започва истинска буря, но от положителни събития. Някои от представителите на зодиакалните знаци ще се чувстват на крилете на любовта. Вижте какво ви очаква.

Овен

През тази седмица може да възникнат конфликтни ситуации между вас и партньора ви и това да промени коренно пейзажа във вашата връзка. За щастие, след петък ще имате възможността да коригирате грешките и да прекарате повече романтични моменти насаме с любимия човек.

Телец

Вие сте красиви, секси, привлекателни и знаете това. Във вторник вашата управляваща планета Венера, ще навлезе в знака на Телец и ще се задържи там до 11 април. Това ще даде тласък на вашите магнетизъм и увереност и ще ви помогне по-лесно да привлечете любовта към себе си.

На отсрещната страна ще й бъде доста трудно да ви отхвърли. Периодът е подходящ за започване на диета, спорт и промяна на външния вид.

Близнаци

Имате нужда от романтика с любимия човек, за да избягате от хаоса във вашия живот. Периодът е подходящ за планиране на кратко пътуване, в което да се преоткриете заедно с партньора. До 11 април ви очаква положителна енергия в сектора на любовта.

Рак

Социалният живот на Раците ще се превърне в щастлив фокус и ще донесе потенциал за романтично блаженство. Вселената ще ви окаже цялата си подкрепа и ще ви срещне с някоя интересна личност. От друга страна има възможност между вас и близък приятел да започне нещо красиво и романтично.

Лъв

Очаквайте положителни промени в интимния живот. След петък може да се чувствате по-удобно да споделяте най-дълбоките си фантазии с вашата половинка. Не се страхувайте да говорите, защото е много вероятно и вашият партньор да разкрие пред вас своите копнежи.

Дева

Ако търсите любовта, до 11 април ще имате възможността да се запознаете с някой, който улавя вниманието ви, не защото имате много прилики помежду ви, а заради различията. Различията може да идват от това че живеете далеч един от друг, или той има уникална философия за живота, която вие считате за интересна. Но ако имате половинка до себе си, след петък очаквайте положително развитие между вас.

Коментирай
Свободно време