Свободно време

Прераждането на женската красота (галерия)

Един приказен свят

16.03.2015г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимки: facebook Karolina Ryvolova photography

Снимки: facebook Karolina Ryvolova photography

Когато женската красота, магнетизмът на природата и сюрреализмът се преплетат в едно се получава една впечатляваща картина, носеща специални послания. Следващите фотографии са дело на чешката фотографка Каролина Риволова.

Още от ранно детство тя започва да се интересува от фотография. Въпреки че преди около 5 години получава своята първа камера, проектите които създава са наистина невероятни.

Без да посещава курсове по фотография, учейки се само от своите грешки, тя успява да изгради свой собствен стил, който прозира в произведенията й.

Споделя че винаги се стреми да вкарва нови идеи в снимките, които самата тя определя като фантазия. За нея е важно да създава изображения, които да носят красота и да пренесат всеки, който ги види в един по-различен свят.

Свързани статии

Вдъхновение черпи от своите пътувания и най-вече от природата сред която и снима най-често. Обича не само да търси своята муза по широкия свят, но и да накара хората да осъзнаят, че винаги могат да избягат от сивотата на реалността и скучното ежедневие. В галерията ни може да разгледате още от нейните фотографии.

Снимки: facebook Karolina Ryvolova photography

Коментирай