Свободно време

Алисия изригна срещу доноси на Николета

Атаката идва малко след официалната раздяла на Божинови

15.03.2015г. / 17 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Фолкпевицата Алисия скочи срещу медийни публикации, които я вкарват в интрига. Макар и да не споменава името на Николета Лозанова е ясно, че атаката е насочена срещу плеймейтката.

"Вече прекалено дълго време един сайт произвежда измислени новини под диктовка и това нямаше да е толкова лошо, ако после други не преписваха уж достоверната информация на уж достоверния източник. То не бяха операции, то не бяха истории, в които ме замесват с нови мъже, стигнаха дори до там, че взеха чужда снимка и направиха "ексклузивен материал" за мен и, естествено, любимото - да се рови в отношенията ми с Николай Михайлов и Валери Божинов... Мълча и гледам сеира на поръчителката, но чашата започва да прелива. Всичко си има граница! Не желая да бъда въвличана в каквито и да е интриги, създадени от трети и да се спекулира с името ми! Смятам за нормално да поддържам контакт с бащата на детето ми и недоумявам защо някои хора намират това за странно и нередно. Странно беше, когато комуникацията между нас липсваше, така че се радвам, че в момента я има, защото за мен щастието на сина ми е над всичко! От там нататък личният живот на Валери не ме интересува - всеки има право на такъв и може да го живее както намери за добре. Но е грубо и грозно, когато в желанието си да нараниш някого с цената на всичко, намесваш още лица. Имаше такава ситуация с детето ми, сега неволни участници в сагата са Николай и Галена. И с двамата съм в прекрасни отношения, така че се хабят излишни усилия за създаването на конфликти", възропта Алисия във Facebook.

Свързани статии

Преди няколко седмици изпълнителката се раздели с дългогодишното си гадже - вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Двамата запазиха добрия тон след като скъсаха, а и това не бе първата им раздяла по време на 4-годишната връзка. Затова и в шоусредите се шушука, че двамата могат да се съберат отново.

Николета пък е в развод с Валери Божинов, като самият футболист потвърди, че любовта между двамата е угаснала.

Другата любопитна версия е, че тръпката между Лозанова и Михайлов още съществува и нищо чудно да възродят връзката си. Независимо, че футболистът навремето сравни плеймейтката с трабант.

Автор: Александър Попов, Dnes.bg

Коментирай