Свободно време

Венета Харизанова постъпи в болница

Красавицата е получила алергичен шок

16.03.2015г. / 10 31ч.
Михаела Лазарова
Венета Харизанова. Снимка: facebook Veneta Harizanova

Венета Харизанова. Снимка: facebook Veneta Harizanova

Един от най-красивите български модели, Венета Харизанова, е постъпила в болница преди дни, тъй като е получила алергичен шок. В личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, Харизанова публикува снимки от болничната стая, на които се вижда поставен абокат на едната й ръка.

„Никой не иска да се покаже слаб .. Да се отбележи на не толкова приятно място.... Всеки качва снимки от най-прекрасните моменти в живота си ...., но животът невинаги е цветя и рози . И никога не е това, което изглежда на пръв поглед!!!“ – пише Харизанова.

Тъй като през последните дни жълтите медии отново спекулираха с нейното състояние, красавицата сложи край на лъжите изписани по неин адрес.

„Този път сте близко до истината. Да сте живи и здрави! Поне да спрат един път завинаги спекулациите относно килограмите ми, диети ... всякакви свободни съчинения, че взимам химия и отивам на конкурс за културисти!!!!! Не взимам химия, не пия алкохол и се храня здравословно ... Защото нямам друг избор!!! А сега хейтърките могат да се радват, а господа журналистите ще помоля за разбиране ... да спрат да звънят и пишат на лични. ИНТЕРВЮТА не давам!!! Ако реша да споделя нещо, имам FACEBOOK.“

Свързани статии

Не за първи път алергичен шок поваля манекенката. Според източници, Венета Харизанова има непоносимост към някои храни, което е и причина преди месеци тя да откаже участие в риалити формат.

Екипът ни й желае скорошно възстановяване.

Снимка: facebook Veneta Harizanova

Коментирай