Свободно време

Любовен хороскоп за 23 – 29 март 2015

Ще имате възможността да материализирате мечтите си в сектора на любовта

23.03.2015г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Седмицата ще бъде благоприятна по отношение на любовта. Венера и Нептун ще предоставят идеална атмосфера за приказна романтика. Голяма част от представителите на зодиакалните знаци ще имат възможността да материализират мечтите си в сектора на любовта.

Ето какво ви очаква в дните между 23 и 29 март.

Овен

Последната седмица на март ще бъде изпълнена с романтика за родените под знака на Овен. Ще имате и мощната подкрепа на партньора, особено ако се нуждаете от финанси или съвет, свързан с финансов въпрос. В петък не е изключено любимият човек да ви изненада приятно с романтичен подарък.

Телец

През тази седмица социалният и любовният ви живот ще се слеят в нещо приказно. Ако имате любим човек до себе си, очаквайте да настъпят много положителни промени във взаимоотношенията ви. За тези, които търсят своята сродна душа, периодът също е подходящ, затова е добре да гледат край себе си не с две, а с четири очи.

Близнаци

Отделете време, в което да споделите вашите амбиции свързани с кариерата с любимия човек. Не само ще се почувствате предразположени да го направите, но ще откриете, че партньорът ви е готов да ви даде цялата си подкрепа. Това ще засили още повече доверието между вас. Той може и да ви изненада с кратко пътуване или време, в което да се насладите на романтиката.

Рак

Делата, с които ще се занимавате през следващите дни ще ви сближат с любимия човек. Ще получите подкрепа, която очаквате от дълго време. Тези от вас, които все още не са намерили любовта, имат реални шансове да започнат нещо ново и красиво. Променете мирогледа си.

Лъв

Обвързаните Лъвове също ще се радват на мощна подкрепа от страна на партньора си. Той може да прояви голяма щедрост към вас. Не забравяйте да покажете своята любов и благодарност към любимия човек.

Дева

Ще се почувствате наистина щастливи в любовта. Вашият партньор ще покаже своята извънредна подкрепа. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване само за двама ви.

Коментирай