Свободно време

Изберете си картинка и вижте какво показва за вас

Море, пясък и морски звезди

25.03.2015г. / 15 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Слънце, море, пясък, старинни сгради... Искали ви се да попътувате до екзотични и непознати места? Следващият забавен тест ви подарява едно кратко пътуване.

Изберете си картинка и вижте какво показва за личността ви.

Морска звезда

Вие сте грижовна личност. Винаги се стремите да покажете вашата съпричастност към хората. Можете добре да се грижите за себе си, както и за другите. Обичате, когато приятели и близки искат помощта ви. Когато правите добри дела, никога не очаквате нещо в замяна. Често се чувствате така, сякаш сте благословени от живота.

Лодка

За вас може да се каже, че сте самотна личност. Вие сте от този тип хора, които обичат да бъдат по-често в собствения си малък свят. Другите ви смятат за самотни, но в собствената си черупка не се усещате такива.

Когато се свързвате с хората, искате да изградите с тях дълбоки и автентични връзки. Често размишлявате върху смисъла на живота и изпитвате широк спектър от емоции. Виждате красотата на места, на които повечето хора не биха я открили. Обичате да пътувате до непознати и екзотични места.

Плаж

В живота ви има повече хармония и спокойствие. Здраво стъпили сте на земята, добронамерени и състрадателни сте.

Лесно може да се поставите на мястото на някой друг и да усетите неговите емоции и желания. Когато трябва да постигнете целите си, сте изключително упорити, а също така имате и силно чувство за отговорност.

Екзотично имение/хотел

 

Свързани статии

Ако изборът ви е тази ярка снимка, то вие сте личност, надарена с голям интелект. Няма ден, в който да не запишете някоя нова идея. Умът ви никога не спира да работи, дори когато сте на екзотична почивка без мобилен телефон и интернет.

Изключително любопитни сте за света около вас и винаги намирате нещо ново и интересно, което да научите. Когато останете насаме със себе си сте изключително щастливи, защото тогава ви спохождат най-креативните ви идеи.

Автентична сграда

Интуицията ви е изключително развита. Емоционални сте и непоправими романтици. Обичате да прекарвате време сред природата и да размишлявате. Често в решенията, които взимате сте водени от вашия вътрешен глас.

В любовта сте отдадени, търпеливи и винаги зачитате личното пространство на партньора. Искате домът, който ще създадете да е вашата крепост.

Снимки: freeimages.com

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Vesi ( преди 9 години )
Свободно време