Свободно време

Любовен хороскоп за 30 март – 5 април 2015

Дните са подходящи за започване на нова любов

30.03.2015г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В първата седмица на април, любовта ще бъде дълбока и интензивна благодарение на позицията на Венера и Плутон. Дните са подходящи за започване на общи планове, нова любов и преодоляване на разногласията.

Овен

Позицията на Луната е в сектора на вашите взаимоотношения, което може да доведе до конфликтни ситуации. Ако до този момент в любовта ви е имало разбирателство и хармония, може да настъпят разногласия. От вас зависи дали ще преминете през това изпитание възможно най-леко.

Опитайте се да не обръщате внимание на дребните проблеми, ако искате любовта ви да продължи. Помислете добре, преди да се впуснете в битка.

Телец

Вълнуваща ще бъде любовта за Телците през тази седмица. Ако имате любим човек до себе си, още в понеделник ще се почувствате на седмото небе от любов. Моментът е подходящ за разкриването на вашите чувства и емоции пред половинката.

За необвързаните представители на зодията е добре да знаят, че след вторник Марс навлиза в Телец, което ще им помогне да бъдат неустоимо секси и привлекателни за противоположния пол. До 11 май възможностите ви за нова любов са големи. Действайте, имате повече от месец!

Близнаци

Някои от Близнаците ще запазят любовните емоции само за себе си. Вероятно се срещате с някого и все още се колебаете какво изпитвате или стара любов е напомнила по някакъв начин за себе си. Каквито и подробности да се случват в любовния ви живот, очакват ви експлозивни резултати.

Рак

Социалният живот на Раците през тази седмица ще бъде изключително динамичен. За тези от вас, които се намират във връзка, седмицата започва с романтика и приятни емоции с любимия човек. Но в събота някакви вътрешни борби могат да нарушат спокойствието на връзката ви. Не позволявайте на негативните мисли и емоции да разрушат хармонията.

Лъв

Седмицата ще започне с обсъждането на важни и не толкова приятни въпроси с партньора. Те може да са свързани с общо съжителство, сключване на брак. Бъдете внимателни, защото разговорът може да се превърне в ураган от емоции и обидни думи. Опитайте се да водите открит и спокоен диалог.

Дева

С романтика Девите ще изпратят месец март и ще посрещнат новия месец. Още в понеделник голяма част от обвързаните представители на зодията ще направят планове за мечтано пътуване. Също така ще имате възможността да се преоткриете на духовно ниво, което ще укрепи допълнително връзката ви. Някои от вас ще започват да правят и планове за общо съжителство.

Коментирай