Свободно време

Сани Жекова стана посланик на Holiday Heroes

Сани Жекова застава зад каузата на Празничните герои – този Великден, хиляди семейства в нужда да получат пълна празнична трапеза

30.03.2015г. / 11 55ч.
Аз жената
Сани Жекова стана посланик на Holiday Heroes

Най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова се включи в редиците на Празничните герои заедно с много други любими родни атлети и звезди от шоубизнеса. Спортът е неизменна част от благородната инициатива от самото и начало.

В редицата на добродетелите са едни от най-успешните български спортисти – Евгени Иванов-Пушката, Христо Янев, Златните момичета на българската художествена гимнастика, легендарните Пламен Николов и Николай Тодоров – Кайзера и т. н.

Празничните герои организират и поредица от благотворителни турнири под мотото „Спортувай с мисия“, които тази пролет изправиха на боулинг пистата представители на социално ориентирания бизнес и много родни звезди, а на 23 април продължават с турнир по картинг. Освен спортните инициативи, Holiday Heroes имат и други акции, с които успяват да зарадват хиляди хора в нужда.

На 4-ти април от 12 ч. в Mall of Sofia Holiday Heroes организират работилница за боядисване на яйца и приготвяне на великденски козунаци. Вечерта на същия ден партито се премества в столичния клуб „Дали“, където R&B легендите Blackstreet, звездата на македонската сцена – Даниел Каймакоски, Бобо и Веси Бонева ще представят първият международен химн на Празничните герои – „Carry the Flame.

Коментирай