Свободно време

Една любов, изгубена в Алпите

Една трагична история, която напомня по-често да казваме „Обичам те“

01.04.2015г. / 16 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

На 24 март едно събитие завинаги влезе в историята. Самолет на авиокомпанията Germanwings, превозващ 150 души се разби във френските Алпи. От този ден няма новинарска емисия, която да не споменава случилото се, както и нови разкрития около трагедията.

С времето случаят ще затихне, но не и мъката в сърцата на тези, които загубиха своите деца, родители, приятели, колеги. Всяка една лична история, която е белязана с дата 24 март 2015 година заслужава съчувствие.

Вниманието ни бе привлечено от една снимка, публикувана в световна медия, на която двама влюбени позират. Това са Пол Брамли и приятелката му Анели. Една любов, изгубена в Алпите. Снимката е публикувана в профила на Анели в социалната мрежа Фейсбук и е придружена със следния текст:

„Last morning with my Love, my best friend, my protector, my prince.“

От силните думи, които са изписани над снимката, разбираме, че Пол е един от загиналите в самолетната трагедия. На 28 години, студент по мениджмънт в Швейцария в университета Caesar Ritz College, след почивка в Барселона, той взима трансфер до Дюселдорф, за да стигне до Великобритания.

Свързани статии

Плановете на младия мъж били да прекара малко време със своите близки, тъй като му предстоял стаж в Цюрих. Много мечти, една гореща любов и човешки живот остават изгубени завинаги в Алпите.

Вече сякаш няма никакво значение кой е виновен, защото Пол никога няма да се върне и Анели няма да остарее заедно със своя любим.

Това е една наистина трагична история, която обаче ни напомня да живеем сега, да не спираме да мечтаем и да даваме свобода на желанията си, да казваме по-често „Обичам те“.

Коментирай