Свободно време

Хороскоп за април 2015

Вижте какво ви очаква през новия месец

02.04.2015г. / 16 03ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Пролетта дойде, а с нея и април. Астролозите разтвориха своите звездни карти, за да разчетат знаците на звездите и това, което са ни подготвили за месец април.

Вижте какво ви очаква през новия месец.

Овен

За решаване на важните въпроси ще се наложи да създадете нови контакти или поне да проведете някакви консултации с хора, които до момента не познавате. Отстоявайте интересите си, участвайте в спорове, но се постарайте преди това да се заредите с достатъчно убедителни аргументи. Ще получите и разбиране, и подкрепа.

Има голяма вероятност да възобновите старо приятелство с човек, когото не сте виждали от години. Финансовите постъпления ще са сравнително стабилни, но независимо от това е желателно да намалите разходите. В емоционален план събитията ще са оптимистични.

Телец

Поредният динамичен месец, който ще изисква от вас да проявите максимална гъвкавост. В някои моменти ще се наложи да пренебрегнете личните си интереси заради общите, но не забравяйте, че е по-важно да спечелите войната, а не битката. Подреждайте програмата си оптимално, за да довършите важните задачи в предварително уговорения срок.

Вероятно ще уредите важна сделка, свързана с недвижим имот или с получаване на кредит, който ви е нужен за инвестиция. Както приходите, така и разходите ви зависят изцяло от вас и едва ли ще има някакви изненади в тази насока. В личен план обстановката често ще е доста напрегната. Постарайте се да избегнете тежките разговори доколкото е възможно, търсете компромисни решения.

Близнаци

Творческият ви потенциал е изключително силен, а хубавото е, че ще имате възможност да реализирате идеите и да вложите енергията си целенасочено. Ще се случат приятни събития, от които вие ще се почувствате изключително доволни. Разчитайте на хората около себе си, ще ви помогнат точно, когато ви е необходимо.

Най-нестабилни през месеца ще са финансовите ви постъпления. Ще са достатъчни, ако сте пестеливи, но тъй като вие сте много ентусиазирани на тема „развлечения и пътешествия“ е много вероятно да се вкарате в дългове, за да осъществите замислите си. Пътешествията обаче ще са свързани с нови контакти, които ще се окажат изключително полезни за бъдещата ви работа.

Рак

Като се има пред вид колко много обичате да контролирате всичко случващо се около вас, би могло да се каже, че месецът ще е един от благоприятните. Ще успеете да довършите голямо количество отдавна започнати задачи и да се справите лесно с куп затруднения, които преди време биха ви стресирали.

Довършвайки старото, ще си осигурите условия за стартиране на нови проекти с добра перспектива. Има голяма вероятност да ви повишат заплатата или да получите някаква награда. Проявете толерантност спрямо колегите си, не ги критикувайте излишно. Не ограничавайте решенията на близките си.

Лъв

Едва ли ще имате повод за оплакване през този месец. И физическото, и интелектуалното ви състояние са максимално стабилни и сте в добра форма. Всичко, с което се захванете ще бъде завършено като на шега. Не че няма да допуснете и грешки, но с тях ще се справите, благодарение на бързата си мисъл и перфектно чувство за хумор.

Не разчитайте на новите си познати, а на старите колеги. Те може на моменти да ви критикуват, но няма да ви подведат. Финансовите ви постъпления няма да са по-различни от обичайните, така че е хубаво да се въздържате от прояви на разточителност, особено ако са свързани с подаръци.

Коментирай