Свободно време

Неочаквана среща с голямата любов 22 години по-късно (видео)

Без думи, но с голяма изненада

06.04.2015г. / 15 25ч.
Илияна Николова
Кадър: Youtube

Кадър: Youtube

Какво ли е да си имал любовта до себе си някога и да си я изгубил? А как ли се чувстваш, когато се срещаш отново с нея след 22 години?

В следващото видео ще разберете! Реакцията на главните герои в него ще ви разтърси!

Тя е Марина Абрамович – световноизвестен артист от Сърбия. Действието се развива през 2010 година в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк, където тя провежда поредно свое ексцентрично изпълнение.

Нестандартният пърформанс е озаглавен „The Artist Present“ („Артистът присъства“). Режисьорите Матю Ейкърс и Джеф Дюпри заснемат документален филм за провокативната артистка със същото заглавие.

Какво представлява експериментът, който Марина поема?

В продължение на 3 месеца тя се среща с всеки, който пожелае да общува невербално с нея. Срещите траят точно 1 минута. През този период участие в странното представление взимат над 100 000 души, възползвайки се от доста нашумялата сръбска артистка.

Един от тези участници е Улай Лейсилен – нейната голяма любов в живота.

Двамата са имали страстна връзка през 70-те години. Представяли са зрелищни изпълнения, посветени на интимността между двама влюбени. Влюбените усещат в даден момент, че краят на връзката им наближава. Тогава решават да организират едно последно ексцентрично изпълнение, озаглавено „Любовниците“.

Двамата правят изпълнението през 1988 година. То представлява двама души, които тръгват от двата края на Великата китайска стена един към друг. Извървяват внушителните 2500 км и се срещат по средата. Следва страстна прегръдка за последен път. След това те се разделят.

Оттогава Марина и Улай не са се виждали нито веднъж. За първи път след 22 години двамата някогашни влюбени срещат погледите си през 2010 година по време на артистичния пърформанс на Марина. Улай сяда пред Марина, за да общува с нея без думи. Тя не знае кой ще седне пред нея!

Реакциите и на двамата са зашеметяващи и неминуемо ще ви разтърсят!

Коментирай