Свободно време

Треска за балончета с Дъвка ИДЕАЛ

Сега специално за всички фенове на ИДЕАЛ и на големите балончета раздаваме награди

03.04.2015г. / 18 05ч.
Аз жената
Треска за балончета с Дъвка ИДЕАЛ

„Алпи комерс“ е бонбонена фабрика в Асеновград. Ние имаме една цел – насладата! Дали ще си вземете от нас бонбони или дъвки, неизменно трябва да Ви остане удоволствието и още един сладък спомен!

Ние сме единствените родни производители на дъвки у нас, а дъвките „Идеал“ са легенда. Те наистина са дъвките на нашето детство и когато решихме през 2013 да възобновим производството им, ние знаехме, че всички, които ги помнят ще бъдат много критични, ако не сме верни към оригинала.

Затова запазихме опаковката почти непроменена, запазихме същия вкус и форма. Промяната е в дъвкателната база; сега тя е от най-ново поколение – помните (за тези, които помнят :)) какво предизвикателство бе да „дъвчеш“ стария „Идеал“ през първите няколко минути.

И балончетата. Оказа се, че днешните деца не могат да правят едно от най-детските неща – балончета. Защото просто няма дъвки за балончета. Е, вече има! Сега сте вие!

Една легенда се завърна – дъвката на нашето детство! Сега специално за всички фенове на ИДЕАЛ и на големите балончета раздаваме награди. А само да знаете колко е лесно да спечелиш... Правиш балонче с дъвка ИДЕАЛ, снимаш се с линийка до него и качваш снимката на нашия сайт: http://www.duvkaideal.com/

За да научите повече за играта на дъвка ИДЕАЛ – Треска за балончета, посетете нашия уебсайт http://www.duvkaideal.com/ , където можете да участвате напълно безплатно и с неограничен брой снимки.

Коментирай