Свободно време

Вижте някои от звездите преди и сега

По-красиви с годините

16.04.2015г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Меган Фокс. Снимка: Reuters

Меган Фокс. Снимка: Reuters

Казват че с възрастта не само помъдряваш, но ставаш и по-хубав. Второто правило абсолютно важи за тези звезди, които ще видите. Днес те са любимци на милиони по света. Имат блестяща кариера, а някои от тях могат да се нарекат модни икони.

Но в детските си години съвсем не са били толкова забележителни. Попадайки в света на шоубизнеса и благодарение на екипа, който имат зад себе си, те са се превърнали в едни от най-красивите известни личности. Вижте техните метаморфози.

Никол Кидман. Няма и следа от буйните къдрици и пухкавото лице. Актрисата, която днес е един добър пример за това какво е изтънченост и красота, дължи своята красота не само на гените, но и на естетическите грижи, които е полагала за себе си през годините.

Джордж Клуни. Любимецът на милиони жени по света е бил невзрачно момче с диоптрични очила и странна прическа, която вероятно е била актуална за времето си.

Хубавата жена Джулия Робъртс се е превърнала от малко симпатично момиченце в невероятна дама.

Том Круз претърпява през годините няколко корекции в областта на лицето си, а също така прави промяна и в усмивката си. Днес няма и следа от неподредените зъби.

Американският актьор и певец Зак Ефрон е познат от участието си в „Училищен мюзикъл“. През годините получава редица престижни награди, участия в пиеси, сериали, филми. Днес е на 27 години и определено е един красив синеок млад мъж.

Актрисата Меган Фокс може би е една от малкото звезди, която в детските си години се е отличавала с чар и харизма. Днес тя е повече от приказна.

Тейлър Суифт като тийнейджърка и днес като успешна певица.

Джейк Джилънхол е американски актьор, който участва във филмите „Дони Дарко“ и „След утрешния ден“, както и драмата „Снайперисти“. През 2005 г. бе номиниран за „Най-добра поддържаща мъжка роля“ във филма „Планината Броукбек“. Към актьорската професия се ориентира още като тийнейджър.

Красивата блондинка Дженюъри Джоунс е известна от участието си в хитовата поредица „Mad men“. Някога е приличала по-скоро на момче, отколкото на момиченце.

Красавецът Крис Прат е американски актьор, който участва във филмите „Неуловим“, „Тя“, „Кой е баща ни?“, „Пазители на Галактиката“. Той определено е един от най-желаните мъже в Холивуд.

Снимки: Reuters,facebook,pinterest,fan2.fr,instagram, pop-aholic.blogspot.ru

Коментирай