Свободно време

Какво показва дължината на пръстите за личността ви?

Положителна или отрицателна личност сте

22.04.2015г. / 10 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всеки смята, че познава достатъчно добре себе си. Но дали е така? Следващият бърз и забавен тест ще разкрие някои особености за личността ви, според дължината на пръстите ви. Всичко, което трябва да направите е да огледате добре ръцете си и да следвате схемата.

А) Ако показалецът е по-къс от безимения пръст.

Ако вашият показалец е по-къс от безимения ви пръст, то вие сте привлекателна и харизматична личност, на която трудно може да се устои. Изключително решителни сте в действията си и въпреки рисковете, лесно може да се справите с възникващите предизвикателства.

Също така сте изключително съпричастни към проблемите на хората около вас. Хората с по-дълъг безимен пръст, често се реализират в областта на инженерните науки, работят като учители или математици.

B) Ако показалецът ви е по-дълъг от безимения пръст.

В случай, че при вас показалецът е по-дълъг от безимения пръст, вие сте една самоуверена личност и почти винаги сте си самодостатъчни. Обичате самотата, защото тя често ви презарежда и вдъхновява.

Винаги сте целеустремени, оценявате това, което сте постигнали, но винаги жадувате за повече. Невинаги правите първата крачка, когато става въпрос за любов или за нов бизнес, но това е, защото сте предпазливи.

Свързани статии

C) Ако дължината на показалеца е еднаква с дължината на безимения пръст.

Вие сте миролюбива личност и обикновено избягвате конфликтните ситуации. Винаги сте добре организирани и често се опитвате да разберете хората около себе си.

Приятелите и близките много ви ценят като личност, защото сте истински във взаимоотношенията си и всеотдайни. Въпреки това, внимавайте да не злоупотребят с вашата добрина.

Снимка: awesomequotes4u.com

Коментирай