Свободно време

Безплатно куклено шоу на колела тръгва в паркове в София, Плевен и Враца

Кампания на Екопак „Нахрани ме разделно“

23.04.2015г. / 18 11ч.
Мария Дуковска
Безплатно куклено шоу на колела тръгва в паркове в София, Плевен и Враца

Образователно куклено шоу на колела тръгва из страната на 26 април (неделя).

Постановката на Екопак и Театър на приказките – София разказва историята на три животинчета – Хартояд, Пластоядка и Стъклояд, които отскоро живеят в парка.

Трите геройчета са лица на кампанията „Нахрани ме разделно!“ и стоят на част от контейнерите на Екопак за разделно събиране на отпадъци от опаковки.

„Целта на кампанията е да достигне до децата в детските градини и до ученици от първи до четвърти клас като им показва по интересен и забавен начин как да изхвърлят разделно отпадъци от опаковки в трите контейнера – син, жълт и зелен. „Съживихме“ и дадохме идентичност на контейнерите, за да ги харесат децата и чрез хубавата емоция по-лесно да се ангажират с опазването на околната среда“, казва Мариана Петкова, мениджър връзки с обществеността в Екопак.

Столичани ще могат да видят премиерата на кукленото шоу на 26 април, неделя от 16:30 ч в парк „Заимов“, пред Театър „София“. След това геройчетата на Екопак ще посетят Плевен – на 9 май, Враца – на 24 май и ще се завърнат отново в София на 6 юни.

Входът е свободен, а всяко дете ще получи книжка-комикс с игри.

Местата и часовете на представленията ще бъдат обявени във фейсбук страницата на Екопак. Оглеждайте се за новите любимци в парка!

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати