Свободно време

Картите таро, съответстващи на всяка зодия

Коя е вашата

24.04.2015г. / 12 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

За всеки зодиакален знак отговаря определена карта таро. Всяка една от картите съответства на звездите, луната и планетите в зодиака. Открийте коя е вашата карта.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, вашата таро карта е Императора. Тази карта представлява лоялността на вашия знак и способността ви да подкрепяте близките и приятелите ви в трудни моменти.

Използвайте кралската фигура на вашето таро, за да постигнете авторитет и за реализирането на вашите цели. Фигурата на Императора винаги се свързва с новото начало, ентусиазма, вярата в себе си, силата и самостоятелността.

Телец

За родените под знака на Телец, картата е Жреца. Символът на този образ е мъдростта, опитът, дълбоките прозрения, разкриващи важни житейски уроци. Тук се обединяват духовното и светското.

Близнаци

Близнаците се характеризират със своята двойствена природа. Тяхната таро карта е Любовници.

Тя е свързана с човешките взаимоотношения, комуникация и сближаване, решаващите избори за любовниците в живота, но и противоречиви чувства. Тази карта е свързана и с природата на Близнаците, които винаги търсят човек, с когото могат да споделят своите идеи, фантазии.

Рак

Уважаеми Раци, вашата карта е Колесницата, която символизира победата, възможност за пътуване, триумфа, успеха, противоположните емоции, но и диктаторския подход. Чрез движението се започва и процес на самонаблюдение, медитация, познание за себе си, а с това и отваряне на духовни дълбочини.

Картата ви дава възможността да използвате вашата силно развита интуиция, за да спечели състезанието.

Лъв

Картата таро на родените под знака на Лъва е Силата. Тя представлява вашата физическа и емоционална сила. Вие сте благословени с много смелост, която ви помага да преодолеете голяма част от трудностите. Негативните страни на картата са гняв и ревност. Опитайте се да насочите енергията си в положителна посока, за да имате повече баланс и жизнена сила.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Цветослава ( преди 4 месеца )