Свободно време

Най-красивите пищни модели

Красота извън мерките

25.04.2015г. / 10 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

През вековете разбирането за женска красота претърпява множество трансформации. Във всяка епоха дамите са се отличавали с определен стил, индивидуалност и красота.

В наши дни светът на модата наложи правилото, че трябва да имаш мерки 90-60-90, за да си секси и красива жена.

Е, това правило започва постепенно да се променя и следващите кадри ще ви го докажат. Представяме ви няколко невероятни дами, които са модели. Те са далеч от идеалните мерки и въпреки пищността си са секси и привлекателни.

Свързани статии

Не харесвате коремчето си или пухкавото дупе? Вижте следващите снимки и обичайте тялото си такова, каквото е.

Дизайнерите, които отричат моделите с по-пищни форми могат само да съжаляват. Представяме ви невероятната Робин Лаули, която е рекламно лице на марка за бански, представена в Sports Illustrated. Робин често се снима и за рекламни кампании на бельо.

Следващата красива дама е Клемен Дюсо, която стана популярна като лице на American Apparel.

Представяме ви Джени Ранк. Красивият модел за първи път става рекламно лице на бански на известен моден бранд, който има бутици и у нас. Джени работи за едни от най-добрите модни марки, предлагащи плюс размери за по-пищни дами. Тя е поредното доказателство, че момичетата с пухкави дупета са уникални.

Тара Лин. Тя определено не стартира своята кариера като модел. След като известен моден бранд я открива и я кани да стане рекламно лице на бански костюми, Тара изгрява в света на модата в цялата си прелест.

Красавицата Денис Бидо е от пуерторикански и кувейтски произход. Мечтае да стане актриса, но красотата й я повежда към света на модата. Снимала е кампании за Forever21 и Old Navy.

Кандис Хъфин е единственият пухкав модел, който се е снимал за календара на Pirelli. Очарователна е, нали?

Кейт Дилон започва кариерата си на модел на 16 години. Като всяко момиче увлечено по модата, тя иска да изглежда перфектно. Усилията й да има хубава фигура я тласват към анорексията. Кейт успява да се пребори с нея и след това достига тегло от 72 килограма.

Въпреки пищните си форми, тя често се снима за едни от най-големите модни брандове и краси страниците на едни от най-добрите модни списания.

Кристал Рен започва своята кариера на модел, когато е на 14-годишна възраст. След това губи контрол над теглото. Въпреки това, пищните форми не й пречат на професията й на модел.

Снимки: facebook, curvystylishgirl.blogspot.ru,tumblr.com

Коментирай
9 rate up comment 2 rate down comment
Илияна ( преди 8 години )
Здраве и красота