Свободно време

Участвайте във фотоконкурс за красиви снимки на България

Спечелете пътуване и обучение във Франция

24.04.2015г. / 18 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Остават само още 7 дни, в които желаещите могат да се включат във фотоконкурса на Explore Bulgaria – „България през твоите очи“, организиран от National Geographic Channel, и да спечелят фотоуъркшоп с професионални фотографи във Франция.

За да участват, любителите фотографи трябва да имат навършени 18 години, да са регистрирани в сайта на „Explore Bulgaria“, да имат свой профил и да качат пет авторски снимки от България. Подробности за общите условия за участие могат да се прочетат на сайта на инициативата.

Гласуването за качените снимки се случва онлайн и е за всяка отделна фотография. 30-те фотографии, събрали най-много гласове, ще бъдат разгледани от журито на „България през твоите очи“.

Победителят, чиято снимка е избрана за най-добра от журито на конкурса, ще бъде обявен в рамките на 7 дни след приключването на надпреварата. Важно е кандидатите да знаят, че обучението ще се проведе изцяло на английски език и че всеки участник трябва да носи свои лични дигитална SLR камера, личен преносим компютър и софтуер за организиране и презентиране на снимки.

Свързани статии

Конкурсът приключва официално на 30 април в полунощ. Сайтът на инициативата събра над 30 000 уникални посетители, като регистрираните участници в конкурса са повече от 500, а качените снимки – над 2000.

Фотосъстезанието се радва на стабилен успех и във фен страницата на канала във Facebook, където промото събра повече от 200 000 гледания.

Фотоконкурсът се организира за втора поредна година. Проектът обединява телевизионния ефир и онлайн платформите на документалния канал и е разработен изцяло за българския пазар.

Коментирай
Свободно време