Свободно време

Захари Бахаров: Мисля, че съм голям късметлия

Ето какво сподели актьора за своите следващи проекти

27.04.2015г. / 10 54ч.
Михаела Лазарова
Захари Бахаров. Снимка: facebook 
Захари Бахаров

Захари Бахаров. Снимка: facebook Захари Бахаров

Този уикенд актьорът Захари Бахаров бе гост в предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева. Във вълнуващ разговор Бахаров разказа за два големи театрални проекта, които предстои скоро да бъдат представени пред публика.

Това са постановките „Дакота“, в която той ще представи образа на стоматолог, който претърпява злополука и започва да сънува пророчески сънища. А другата постановка, в която ще можем да видим брилянтната игра на актьора ще бъде представена в зала 1 на НДК и се казва „Квартет“ и както Бахаров добави „В нея става дума за секс“.

Свързани статии

Нямаше как разговорът да не продължи и в посока „Игра на тронове“ сезон 5-ти, в който участва Бахаров. На въпроса какво е усещането да си част от мегапродукция, актьорът с вълнение и усмивка на лице сподели:

„Приятно. Хубаво е, беше ми много интересно.“

Нямаше как да не го попитат за бойните сцени и това дали той е участвал в тях или е бил заместван от дубльор.

„Има места, на които трябва дубльор по договор. Понеже може да стане нещо и да се нараня... Бойните сцени трябваше да станат много реални, за да може да влязат на монтажа. Затова и се бихме много. До колене бях в кал, държах гигантска брадва.“

Както всеки актьор, така и Захари Бахаров има важни хора в живота си, които са му повлияли по някакъв начин. Ето какво сподели за жените в своя живот:

„Напоследък си мисля, че съм страшен късметлия, защото съм обграден от изключителни жени. Като започнем от бабите ми, които са цели катедрали, свръхсилни същества. Майка ми, която е връх на това. Като казвам силни, имам предвид големи души. И сега с жените, които се появяват в живота ми, също продължавам да имам зверски късмет. Диана и дъщеря ми Кая. Обграден съм със страшни жени и мисля, че това е много важно.“

Коментирай