Свободно време

Ароматна палитра от цветове (галерия)

Защото свежото е красиво

04.05.2015г. / 11 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: wrightkitchen.com

Снимка: wrightkitchen.com

При толкова много ярки цветове на едно място, няма как да не ви се доядат свежи плодове и зеленчуци. Тази красива дъга от вкусове и аромати е дело на Бретан Райт. Бретан се занимава с фотография, но любовта й към храната я вдъхновява да създаде фотографски проект, показвайки през какви етапи преминават едни от най-често консумираните храни.

Бретан прекарва голяма част от времето си на пазара, подбирайки най-хубавите плодове и зеленчуци, в най-невероятните цветове. Обичате ли ароматни малини?

Само след няколко седмици ще можем да си купим първата реколта от тях. Но много преди да достигнат до нас, те изминават дълъг път на зреене. Благодарение на творци като Бретан, може да проследите етапите на узряването на ягодите. Невероятно, нали?

Свързани статии

Но не само това, младата фотографка обича да прави интересни конфигурации, които представят един плод или зеленчук в разнообразните му цветове и сортове.

А какво ще кажете за тези яйца? Сякаш са боядиса ни. Виждат ни се странни, защото рядко се замисляме за това дали има голяма разлика в цвета на черупката. Е, очевидно има такава. Ако фотографиите са ви впечатлили, може да разгледате още от тях в галерията ни.

Снимки: wrightkitchen.com

Коментирай