Свободно време

Кои са най-наивните зодии?

Родените под знака на Телец са едни от тях

03.05.2015г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всеки от нас има своите личностни характеристики. Те са съвкупност от отделни подробности, но не бива да забравяме, че според астрологията, зодиакалният знак, под който сме родени, също оказва влияние върху личността ни.

Така например някои са страстни в любовта, други са по-проницателни, трети обичат флирта и изневерите, а има и такива, които лесно попадат в капана на измамата.

Вижте кои 3 зодии са най-податливи на измами.

Телец

Телците често обичат самотата и времето, в което могат да бъдат сами със себе си, разсъждавайки върху живота около тях. Когато става въпрос за материални блага, пари, даване на заеми, покупки, инвестиране в бизнес, Телците са изключително внимателни, защото те ценят стойността им.

Но появили се насреща им любов, те са в състояние да похарчат много средства, за да спечелят нечие сърце. В това отношение те са лесни за манипулация. Но родените под знака на Телец се учат от опита или поне така мислят до следващия път.

Везни

Родените под знака на зодия Везни най-често се колебаят при вземане на решения. Тази им черта ги прави лесни, когато някой иска да ги излъже. Не е нужно да си голям лъжец, за да хванеш в примката на лъжата наивните Везни.

Свързани статии

Те лесно вярват на празни обещания, измислени истории. Когато имат съмнение, че са жертва на лъжа, дълго обмислят своите действия, анализират, вглеждат се в детайлите. Но за съжаление вече е твърде късно.

Риби

Родените под знака на зодия Риби се движат в две паралелни реалности, в които властват различни закони. Тъй като Рибата през целия си живот обича да мечтае за различни неща, включително за материална сигурност, добра работа, точно там тя е най-лесната мишена за измама.

Лотария, рулетки и други хазартни и онлайн игри, които обещават лесни печалби, често са в полезрението на Рибите. За съжаление лесните печалби често си играят с наивността им.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Пепи ( преди 8 години )
До Риба: Моите приятелки и най-големи *** в живота бяха със зодия риби. Нямам приятел или приятел от тази зодия, който да не се е вкарал в някакъв филм.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 7 rate down comment
Риба ( преди 8 години )
Не разбирам защо за рибите е възприето, че са комарджии, алкохолици, *** и т.н. Имам поне 20 познати и приятели от този зодиакален знак и нито един от тях не е комарджия или алкохолик. Да, мечтаят по много, но затова са и много амбициозни и работят много. Аз за цял живот не съм пуснала и един фиш и залагам само на бонбони... и съм повече от достатъчно материално обезпечена.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар