Свободно време

Кога мъжете изпитват най-голямо желание за секс?

Оказва се, че това се случва в тотално противоположен момент от денонощието за разлика от жените

12.05.2015г. / 12 48ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Забелязали ли сте, че мъжете и жените имат желание за секс по различно време? Всеки човек си има спадове и върхове в либидото, но между мъжете и жените определено има фундаментални разлики, които дори са привлекли вниманието на изследователите.

Според скорошно проучване, проведено по искане на британска компания за секс играчки и публикувано в електронното издания на Daily Mail, мъжете имат най-голямо желание за секс в 7:54 часа сутринта.

Жените, от друга страна, се чувстват най-сексуални в доста по-противоположно време – средно към 23:21 часа вечерта.

За да достигнат до тези заключения, изследователите анкетирали 2300 души. 68% от тях заявили, че са се срещали с партньори, които имали различен сексуален синхрон от техния.

Свързани статии

Изненадващо само 16% от мъжете признават, че имат желание за секс преди лягане. Изследователите свързват пониженото либидо при мъжете в късните часове на денонощието с преумората от работния ден, сутрешната ерекция, от друга страна, както и нездравословния начин на живот, който много мъже водят.

Жените са по-склонни да спазват здравословни режими на хранене и ежедневни дейности, което спомага за повишаване на либидото.

Учените съветват мъжете да заредят хладилниците си със здравословни храни, повишаващи либидото и да намалят стреса.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
Под 20 ли е, мисля и съм готов по всяко време!!!....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар