Свободно време

Само момичетата с къдрави коси ще разберат това

Чупите ли четката за коса, момичета?

05.05.2015г. / 15 19ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Ако имате обемна къдрава коса, вероятно сте преживели не едно и две подигравателни подмятания в детството си. „Юфката“, „кадаифът“, „гнездото“, „разплетената кошница“ са само част от прякорите, с които са ви наричали.

Свързани статии

Огромната къдрава коса някак се е превърнала в акцент от визията ви. Никога не чувате някой да се опитва да говори за вас, казвайки: „Момичето с хубавите очи“ или „момичето с готините крака“. Вие винаги сте просто „момичето с голямата коса“.

И точно когато се почувствате щастливи, че никога не ви се налага да се борите със сплесканата коса, чупливостта и непокорството на къдриците ви отнемат радостта!

Ето някои проблеми, които само момичетата с буйни къдрици ще разберат!

Половината ви заплата отива за купуване на балсами, стилизанти, гелове, преси за изправяне и какво ли още не! Това е цената, която трябва да платите, за да укротите неуправляемата коса.

Трябва да станете много рано в деня, в който идва ред за миене на косата, защото това отнема адски много време, особено докато изредите всички продукти-озаптители на непослушните букли.

Всеки път, когато гаджето ви иска да прокара пръсти през косата ви с нежност, ръката му засяда някъде в дебрите на заплетените ви кичури! Не е честно!

Обичате комплиментите, но когато някой каже нещо хубаво не ви се вярва, че е истина, защото... хей, това не може да е искрено!

Но в деня, в който сте изправили косата си сте готови да приемате с гордост комплиментите!

Никой не забелязва, че сте подстригани или имате нова прическа, защото просто тя не си личи под буйните къдрици и обема.

Всеки път, когато отидете на кино, след края на филма откривате пуканки в косата си, които си стоят там, дълбоко вплетени.

Най-лошият ден в живота ви беше, когато решихте да си направите бретон.

Ресането и изправянето на косата е болезнено. Иска ви се никога да не сте инвестирали толкова много пари в продукти и преси за коса. И без това няма никакъв смисъл от тях!

Но ако издокарате тази визия си казвате, че все още има надежда!

Фотоматериал: Tumblr

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Къдравелката ( преди 3 години )
Ами аз имам къдрава коса и то МНОГО. Всичко горе е 100% вярно. Понякога просто искам да имам нормална коса.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Ехо ( преди 8 години )
Големи глупости сте написали! А по-добре ли е косата да е рядка и сплескана, тогава няма проблеми, нали..!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар