Свободно време

Хороскоп за месец май 2015

Любов и материални придобивки за някои от представителите на зодиакалните знаци

01.05.2015г. / 12 36ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Май месец ни се усмихва със слънчеви лъчи. От друга страна звездната крата ни разкрива, какви дни ни очакват. 

Овен 

Едва ли ще има нещо, което да затрудни работата ви през този месец. С каквото и да се захванете ще се справите, стига да имате ясна концепция и точно разпределение на времето. Резултатите на работното място ще бъдат забелязани и високо оценени. Успешно ще довършите също така някои финансови въпроси.

Ако имате задължения към банки, приятели или държавната администрация ще ги разплатите. Почивните дни на майските празници ще са източник на приятни емоции. Не е изключено да реализирате кратко пътуване с приятели или да посрещате гости от далече. И в двата случая ще се чувствате уверени и пълноценни.

Приходите и разходите ви ще са почти балансирани. Допълнителните харчове, доколкото ги има може да са свързани с битова авария, с автомобила ви или с грижи за здравето, но не за вашето, а на някой от близките. Това не бива да е повод за тревога, много скоро ще възстановите направените разходи. Предстои ви да се занимавате и с нещо съвсем ново.

Телец

Доста интензивен ще е предстоящия месец във всякаква насока. На работното място в повечето случаи ще се налага да ръководите започнатите дейности или да поемете отговорност за очакваните резултати.

Сроковете може да се окажат твърде кратки, но това не означава, че трябва да бързате. Напротив, обмисляйте всяка стъпка, преценявайте детайлите и най-вече разпределяйте работата така, че да не се налага едно нещо да се прави няколко пъти от няколко души.

Не прекалявайте с разходите. Може би очаквате някакви допълнителни приходи, но няма да ги получите или поне няма да са в очаквания от вас период от време. Избягвайте контактите с непознати, не е изключено да станете жертва на кражба или измама. В това число влизат и телефонните измами.

Осигурете си достатъчно информация за дейности, с които не сте се занимавали до момента или ако имате намерение да експериментирате с нови методи на работа. Грешките ще си останат за ваша сметка.

Близнаци

Определено трябва да намалите темпото. Имате нужда от повече почивка и от по-малко емоции. Постарайте се да оставите на заден план някои проблеми, които търпят отлагане и в момента да не мислите за тях. Психическото ви състояние е леко неустойчиво, не е желателно да се задълбочавате в обсъждане на чужди проблеми, нито пък да отделяте от времето си за решаването им.

В крайна сметка ще се получи така, че ще ви натоварят с негатива за неуспехите. Добра идея е да вземете поне няколко дни отпуск. Може дори да го съчетаете с празниците. Ако си организирате някакво пътуване, то реалността ще се размине с очакванията ви, но в положителен аспект.

Изненадите ще са приятни, а разходите – по-ниски от предвижданията ви. В края на месеца не е изключено да ви поканят за участие в малък проект, който ще бъде доста добре заплатен и то веднага.

Рак

Късметът е на ваша страна, стига да не загубите чувство за мярка. Дори най-дребните ви постижения ще получат похвала и донесат добър приход, но не се възгордявайте от успехите и не си позволявайте да съдите чуждите грешки.

Предстоят ви нови контакти, които ще открият пред вас и нови възможности. Проявете сдържаност в деловите разговори, не се опитвайте да налагате мнението си и методите на работа. Една от задачите ще е свързана с дългосрочно пътуване, за което трябва да се подготвите добре.

В този случай трябва да разчитате единствено на себе си и да разполагате с няколко варианта за действие. Финансовото ви положение ще е леко нестабилно, защото ще се наложат допълнителни разходи. Независимо от това не е желателно да търсите заеми.

Лъв

Много сте решителни и целеустремени, но имайте пред вид, че не бива да прекалявате, дори с добрите намерения. Почти през целия месец ще изникват някакви непредвидени проблеми, които в интерес на истината, изобщо няма да ви затруднят. Напротив, на моменти ще ви действат дори тонизиращо и като източник на добро настроение.

Ще намерят решение стари задачи, изоставени по обективни причини, но важни по отношение на професионалния ви стабилитет. Периодът ще е много динамичен и бъдете готови да реагирате гъвкаво. Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас, следете разговорите. Има вероятност колегите ви рязко да се разпределят на два лагера и всеки един от тях да се опита да ви въвлече в собствената си интрига.

Запазете неутралитет. Финансовото ви състояние е стабилно и ще остане такова, ако не удовлетворявате всички капризи на близките или на любимия човек. Не са изключени непредвидени постъпления, но ще са малки.

Дева

Задължително трябва да заложите на разума, прагматизма и професионализма си. Ще се наложи да обмислите много проекти, много начини на действие, много източници на ресурси и още много други неща и все по много.

Изобщо няма да ви е лесно, но от вас зависи да си го направите малко по-лесно. Всичките задачи и обсъждания ще са с перспективно значение, така че гледайте ги по` на едро, без да се занимавате с детайлите в момента.

Важно е да имате концепция, а не подробен план на действие. Важно е, също така, да си осигурите подкрепа, а не да разчитате само на себе си. За всяка изникваща в оперативен порядък задача мислете първо от гледна точка на времето, с което разполагате в момента и едва след това за прихода, който очаквате.

Финансовото ви състояние е стабилно, дори ще получите допълнителни приходи. Използвайте ги за себе си. Организирайте си някакво развлечение, дори кратко пътуване – ще ви се отрази прекрасно.

Коментирай