Свободно време

Камъни, които разкриват вашата същност

И съдба

27.05.2015г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istockphoto

Снимка:istockphoto

Бижутата, които избираме да носим, почти винаги имат в себе си невероятни камъни. Всеки камък носи определена вибрация и силно послание. В следващата снимка ще видите 10 камъка. Изберете един от тях и вижте какво показва изборът ви.

 

1. Перла

Перлата символизира развитието на природата и трансформацията. Ако вашият избор е перла, то вие сте мил, мъдър и открит човек. Горделиви сте, но в рамките на нормалното, имате богата душевност и щедро сърце. Не пропускайте да добавите перли към вашата визия. Не забравяйте, че те са били украшение на повечето дрехи и аксесоари на монарсите.

Перлата от песъчинка се превръща в нещо наистина красиво и невероятно. В живота ви ще има ситуации, които ще ви карат да мислите, че съдбата не е на ваша страна. Бъдете търпеливи и добри и бъдете сигурни, че красивите моменти предстоят скоро.

2. Рубин

Този красив червен камък символизира жизнена енергия, светлина и огън. Ако сред предложените камъни сте избрали точно него, то вие сте експлозивен, импулсивен и много ексцентричен човек, който обича промените. Рубинът също като перлата е имал специално място в одеждите на монарсите, мечовете на рицарите, накитите на принцесите.

В трудни времена винаги може да се доверите на неговата сила. Ако има момент, в който усещате, че силите ви напускат, вземете от тайнствената енергия на рубина. Носете бижу инкрустирано с камъка и ще видите как силите и положителната енергия отново се завръщат в живота ви.

3. Брилянт

Брилянтът е избор на тези, които могат да нарекат себе си честни и открити хора. Вие сте силни като личности, обичате свободата и сте непоколебими, когато трябва да вземете важно решение. Хората около вас често ви приемат като пътеводна светлина.

В Древна Гърция брилянтите са били наричани „неразрушими“. По природа вие сте безстрашна личност, затова често избирате приключенията пред рутината. Съветваме ви преди значими събития, промени и нови приключения, да следвате пътеводната светлина на брилянта. Все пак, всяка дама трябва да има в колекцията си поне едно бижу с брилянт.

4. Син топаз

Синият топаз ли е вашият избор? Тогава за вас може да се каже, че сте спокойна, балансирана и обичаща живота личност. Винаги сте коректни с хората около вас и това е причина да сте толкова ценени от тях.

Синият топаз има силата да охлажда страстите и да успокоява гнева. В живота си ще бъдете изправени пред не малко конфликтни ситуации както и важни съдбоносни събития. В тези моменти е важно да действате с балансирани емоции и думи. Затова носете винаги със себе си син топаз.

5. Оливин

Оливинът е красив, но рядко срещан камък. Ако той е грабнал вашето внимание, то вие сте мистериозна личност.

Този камък символизира силата на природата, а в древни времена благородниците са го използвали като лечебен камък. Бил е приеман като сила, която премахва болестта и предпазваща семейството.

Пред вас има много блестящи перспективи, които ще променят живота ви. Но ще трябва да защитите себе си и близките си от негативни енергии, а оливинът може да направи това най-добре.

Коментирай