Свободно време

Твърде красиви, за да бъдат изядени (галерия)

Вижте най-изкушаващите десерти

26.05.2015г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: boredpanda, en.rocketnews24.com

Снимка: boredpanda, en.rocketnews24.com

Обичате ли десерти? Разбира се, всеки има свой любим десерт. Но когато се обединят няколко съставки създаващи невероятен вкус, с цвят и форма, десертът се превръща в истинско произведение на изкуството. Погледнете този шедьовър на кулинарното изкуство. Твърде красив е, за да бъде изяден, нали? Вероятно се питате къде бихте могли да го закупите и опитате.

Тези десерти с баварски крем се продават в Токио и по-точно в новооткритата търговска зона на една от гарите. Красивите и изкушаващи десерти по-скоро приличат на бижу или украса, но вече много хора, преминаващи през това място знаят, че тук могат да опитат най-невероятния баварски крем.

Свързани статии

Вкус, ярки цветове и истински венчелистчета, обгърнати от изискано желе. Перфектна форма за перфектен вкус, докосващ всички сетива. Цените на десертите варират в зависимост от техния грамаж и свежи цветя, с които са декорирани, но започват от около два долара за парче.

Те носят екзотичното име „Havaro“, което произлиза от японската дума за цвете. В галерията ни може да разгледате още от тях.

Снимка: boredpanda, en.rocketnews24.com

Коментирай