Свободно време

ЧЕЗ обявява фотоконкурс „Не позволявайте дърветата да станат дървесина“

Любители и професионални фотографи от цялата страна, без ограничение във възрастта, могат да участват със снимките си на www.moitesnimki.bg

27.05.2015г. / 15 50ч.
Аз жената
ЧЕЗ обявява фотоконкурс „Не позволявайте дърветата да станат дървесина“

ЧЕЗ стартира фотоконкурс на тема „Не позволявайте дърветата да станат дървесина“. На специално създадения сайт www.moitesnimki.bg, участниците могат да качат своите снимки, които отразяват отношението им към опазването на природата като лична и обществено значима кауза.

В конкурса могат да участват любители и професионални фотографи от цялата страна, без ограничение във възрастта. В периода 30 април – 13 май участниците могат да качват на www.moitesnimki.bg своите снимки по темата „Не позволявайте дърветата да станат дървесина“. Снимките могат да бъдат черно-бели, цветни, колажи, без ограничение на използваните технологии на заснемане.

Общо 58 снимки ще бъдат включени в изложба на „Моста на влюбените“ до НДК в периода 9-23 юни. Жури в състав Вера Гоцева – фотограф и главен редактор на сп. „ФОТОмания“, Вихрен Георгиев – създател и фотограф на „People of Sofia“ и Велина Шишкова – графичен дизайнер в „ЧЕЗ Електро България“ АД, ще оцени фотографиите и ще избере 28 от тях.

Останалите 30 ще са тези, събрали най-много харесвания в сайта. В периода 14-27 май всички клиенти на ЧЕЗ, които използват Електронна фактура или се регистрират за услугата, ще могат да гласуват за качените снимки.

ЧЕЗ ще награди трима от участващите в гласуването с професионални, огледално-рефлексни /DSLR/ фотоапарати.

Участникът в конкурса, получил най-много харесвания за снимката си в сайта, ще спечели първото място и ще получи ваучер за фототехника в размер на 500 лв, а класираният на второ място – ваучер за фототехника за 250 лв. Такива награди ще получат и определените отделно от журито двама победители от участниците в конкурса.

Резултатите от конкурса, както и всички печеливши участници, ще бъдат обявени на сайта на 29.05.2015 г. Описание на конкурса и правилата за участие в него са публикувани на уебсайта www.moitesnimki.bg.

Инициативата „Не позволявайте дърветата да станат дървесина“ е част от програмата „10 години ЧЕЗ в България“, която, в духа на прилаганата от компанията дългосрочна стратегия за корпоративна и социална отговорност, през 2015 г. предвижда иницииране и подкрепа на кампании, свързани с грижата за околната среда, енергийната ефективност, развитието на млади таланти от различни сфери, подобряване на градската среда. Повече информация на www.moitesnimki.bg.

Коментирай