Свободно време

Хулио Иглесиас отново разпали страстта на българската публика

Испанската звезда изнесе поредния си концерт у нас

27.05.2015г. / 12 02ч.
Илияна Николова
Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

За пореден път София посрещна с радост и бурни аплодисменти любимеца на няколко поколения Хулио Иглесиас. Той изнесе шестия си концерт на родна земя в столичната зала Арена „Армеец“, организиран от Loud Concerts.

Горещото шоу откри синът на най-успешния испански изпълнител – Хулио Иглесиас-младши. Първородният наследник на Иглесиас-старши изненада публиката с неочаквано появяване измежду редовете на залата.

Почитателите имаха възможността не само да се докоснат до него, но и да се снимат отблизо. Красавецът не се притесняваше нито за миг да се доближи до почитателите, да ги прегърне, целуне и позира за снимка.

Младият Хулио пя в продължение на около 25 минути преди баща му да се появи на сцената. Той изпя поредица от евъргрийни, които подгряха публиката преди излизането на голямата испанска звезда на сцената.

Появявайки се в светлината на прожекторите, Иглесиас-старши предизвика бурни аплодисменти. Публиката емоционално стана на крака и започна да танцува в горещите испански ритми.

В залата присъстваха хора от всички възрасти, противно на очаквания по-висок възрастов диапазон.

Иглесиас не пропусна да благодари на българската публика за обичта през всичките тези години. Сподели колко добре се чувства в България винаги, когато се връща тук.

Радвам се, че отново съм в София. Пял съм пред вашите майки, бащи, баби и дядовци. Много се радвам, че имам възможността да пея и пред вас. Благодаря ви за тази прекрасна вечер!“, каза певецът пред развълнуваната публика.

Хулио Иглесиас изпя едни от най-любимите и вечни свои песни, сред които „Moralito“, „Amor, amor“, „A media luz“, „Crazy“, „Abrazame“, „Manuela“. Освен тях обичаната от няколко поколения звезда изпълни и евъргрийни на други велики изпълнители, включително „Can't help falling in love“ на Елвис Пресли и „Caruso“ на Лучано Павароти.

71-годишният певец и синът му изпяха в дует песента „To all the girls I've loved before“.

Шоуто продължи малко повече от час и половина и остави публиката развълнувана от страстните изпълнения.

Коментирай