Свободно време

Датата на раждане разкрива личността (част втора)

Ако сте родени на 15-ти вие сте личност с много таланти

14.06.2015г. / 09 40ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Датата на раждане оказва голямо влияние върху нашата съдба и личностни характеристики. В Следващите редове може да проследите какво показва вашата дата на раждане, ако сте родени от единадесето до двадесето число. Очаквайте характеристиките и на останалите дати.

Ако сте родени на 11-ти – Мечтател

Вие сте идеалисти и мечтатели с големи идеи за света около вас и по-малък интерес към публичността и светските изяви. За вас е важно да развивате и обогатявате вашата духовност, а също така имате и много таланти, на които се опитвате да дадете свобода.

Ако сте родени на 12-ти – Все още дете по душа

Вашата чувствителност често напомня за себе си в моменти на неуспехи. Обичате да се забавлявате и сякаш не гледате чак толкова сериозно на живота. Често се опитвате да угодите на хората около вас. Обичате да бъдете обгрижвани, а нерядко и някои вместо вас да взима решения на важни въпроси.

Ако сте родени на 13-ти – Мениджър

Вие сте родени да бъдете добри мениджъри. В процеса на работа прекалената ви амбиция ви кара да стискате здраво юздите. Ще бъде добре, ако давате повече свобода за развитие на членовете на вашия екип. Опитайте се да се доверявате повече на чуждите таланти.

Ако сте родени на 14-ти – Бунтар

Умеете да работите в екип, талантливи сте, ценен кадър сте в колектива, но бързо се отегчавате. Когато чувствате ограничения това ви напряга, затова се опитвате винаги да избягате от рутината в работата ви. Трудно приемате критики и в колектива най-често вие се проявявате като бунтар.

Ако сте родени на 15-ти – Креативен

Не само, че сте изключително талантливи, но сте и големи перфекционисти. Уменията ви помагат да създавате невероятни неща. Не ви липсва и доза артистичност, но на моменти инатът ви е в повече.

Ако сте родени на 16-ти – Отшелникът

Предпочитате да живеете и работите сами. Нуждаете се от повече време, за да се отпуснете и калибрирате отново, след като сте прекарали повече време сред хора. Имате уникален усет за стил и мода, но трудно давате изява на вашите чувства.

Коментирай
6 rate up comment 0 rate down comment
kik_0486 ( преди 8 години )
Свободно време