Свободно време

7 вида приятелки, които всяко момиче трябва да има

Кои приятелки ще ви накарат да се чувствате добре?

01.07.2015г. / 16 30ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяко момиче се нуждае от приятелки. Колкото и да искате да се чувствате напълно независими и самодостатъчни, нужда от приятели винаги има.

През живота ни преминават много хора, повечето от които не заслужават нашето доверие и отдаденост. Но има и такива, които можем да наречем приятели за цял живот.

От кои типове приятелки се нуждае всяко момиче?

1. Приятелка за забавна вечер

Кой няма нужда от приятелка, която да го разведри, да бъде винаги готова за купон в петък вечер, а и да знае местата, на които можете да си прекарате супер?!

Такива забавни приятелки ви разтоварват и ви карат да забравите проблемите за момент и да се отдадете на живота просто ей така, без да мислите.

2. Приятелката, която повдига духа ви

Магията да развеселиш някого, да му дадеш кураж, да му вдъхнеш сила е нещо, което не всички хора притежават. Ако имате такава приятелка в обкръжението си, направете всичко възможно, за да я запазите.

Приятели, които са чувствителни към настроението на околните са винаги необходими чисто емоционално.

3. Приятелката, с която можете да говорите за всичко

За едно истинско приятелство е абсолютно важно да няма теми, които не можете да обсъждате. Най-здравите връзки и взаимоотношения се градят върху прямота и искреност, върху разбирателство и честност.

Тези ценности са невъзможни, ако между приятелите има скрупули. Да можеш да говориш с близък човек на всички възможни теми е най-ценното.

4. Приятелки, които са по-мъдри от възрастта си

Тези хора са много ценни. Винаги човек изпада в ситуация, в която има нужда от мъдър съвет или адекватен анализ на събитията. Когато имате мъдра приятелка, която да ви посъветва, това ще ви направи по-богати емоционално.

Такива хора винаги знаят как да реагират, винаги гледат нещата от различна гледна точка и винаги могат да вдъхнат здрав разум.

5. Приятелки, които познават правилните хора

Социалната мрежа не съществува само в уеб пространството. Не трябва да забравяме, че преди всички тя е действителна и връзките с живите хора са от огромно значение.

Да имаш приятел, който познава точните хора в точния момент е много ценно. Да имате такава приятелка, която винаги знае кой може да й е от полза е важно и необходимо.

Свързани статии

6. Приятелки, които ще ви подкрепят безусловно

Има ли нужда да обясняваме защо такива приятелки са нужни? Приятелската подкрепа е необходимост, която винаги значи много. Истинските приятели няма да ви съдят, няма да ви накарат да се чувствате зле от избора си и винаги ще застанат на ваша страна, дори да не сте прави.

Запазете тези приятелства!

7. Приятелки, които ви карат да се чувствате добре

Приятелите са затова, нали – за да ни накарат да се чувстваме добре в компанията им, да търсим съвета им, да забравим всичко и да се позабавляваме заедно.

Позитивните хора са необходимост, която повдига настроението ни. Прекарвайте повече време с такива хора!

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време