Свободно време

Хороскоп за месец юли

Какво показват звездите

01.07.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

С настъпването на новия месец, поглеждаме звездната карта, за да видим какво показват звездите. Вижте хороскопа си за месец юли.

Овен

В професионален план през този месец едва ли ще имате някакви сериозни постижения. Ежедневните ви задачи ще са такива, каквито си ги познавате и рядко ще се налага да се отклонявате от рутинните задължения. За сметка на това обаче личните отношения може да претърпят няколко варианта на развитие.

Най-вероятният е, че ако има някакъв конфликт, първо ще се задълбочи до критично състояние и едва след това ще намерите подходящото решение. Ще ви остане време да се върнете към предишни дейности и да направите някои козметични ремонти у дома.

Финансовото ви положение ще е без промяна, съобразявайте разходите си. Ще получите някои дребни подаръци или щедър жест, което ще ви зарадва и зареди с добро настроение.

Телец

Енергийният ви потенциал е стабилен и сте склонни да възприемате затрудненията с чувство за хумор. Което е много полезно, защото ще се справите с тях почти без усилия. Ежедневието ще е сравнително спокойно, а изненадите ще са по-скоро приятни, отколкото стресиращи.

Известно време ще се занимавате с приятели или партньори, които живеят в друга държава и ще трябва да координирате някои общи интереси. Личните отношения може да са леко дистанцирани, но от вас зависи да „стопите ледовете“.

Финансовото ви положение е стабилно, не са изключени допълнителни приходи, но сравнително малки. Ще са свързани с продажба на стара вещ или със заплащане на услуга, която сте направили преди време.

Близнаци

Събитията през този месец ще са свързани с някои дребни промени, които обмисляте от известно време. Сега ще имате възможност да реализирате част от тях. Тези, които са свързани с битовото устройство на дома ви ще са по-лесни, защото сте набелязали покупка на различни стоки и ще ги намерите на изгодни цени и при добро качество.

Другите, отнасящи се до личните ви отношения ще са леко обезпокоителни, защото няма да се развият според предположенията ви. Искате да получите оптимално решение, изгодно и за двете страни, обаче все още сте далече от крайната цел. На работното място картината е по-оптимистична.

Бихте могли да промените условията на работа и на заплащане. Не прекалявайте с разходите, приходите ви едва ли ще се увеличат. Ще имате възможност да си уредите и малко почивка.

Рак

Докато Слънцето е във вашия знак ще имате добри възможности за напредък. Вярвайте в собствените си сили, защото в повечето случаи ще се налага да управлявате и контролирате процесите. Отстоявайте мнението си без да го налагате грубо.

От вас зависи да ангажирате вниманието на хората, с които работите и да ги накарате да следват инструкциите ви. Отношенията с любимия човек може да се окажат доста сложни поради нежеланието ви да приемете каквато и да била чужда гледна точка.

Помислете добре кое е по-подходящо: да прекратите връзката или да живеете в непрекъснат конфликт и напрежение. И дали ако спечелите битката няма да загубите войната. Финансовото ви положение е стабилно, вероятно ще получите допълнителни приходи.

Лъв

Радвайте се на лятното спокойствие и се забавлявайте както намерите за добре. Ангажиментите ви, естествено, няма да намалеят, но енергийното ви ниво е достатъчно стабилно, за да се справите. Разчитайте на въображението и творческия си потенциал.

Сега ще ви дойдат на ум интересни решения, нестандартни, но приложими за решаване на вашите проблеми. Част от тези проблеми са свързани със стари задачи или неизпълнени обещания. Не са особено важни, но е добре да ги отхвърлите и да освободите съзнанието си от тях.

Личните отношения ще са сравнително спокойни, а на работното място може да ви направят инспекция или одит. Финансовото ви положение е леко проблематично, защото ще се наложи да направите допълнителни разходи.

Дева

През този месец ще се наложи да се справите с куп нееднозначни и противоречиви ситуации. Решенията ви в повечето случаи ще са свързани не само с вас, а и с други участници и няма да е лесно да намерите баланс на интересите.

На всичкото отгоре и разходите ви ще са повече от предвиденото. Част от тях ще са свързани с развлечения, които бихте могли да си позволите и които, в крайна сметка, заслужавате. Друга част ще са свързани с подаръци за някакъв празник или приятелско тържество. Третата ще е свързана с грижа за здравето и не бива да отлагате уреждането на този въпрос.

Ще е малко трудно да разпределите времето си между работата, семейството и приятелите, но какво пък, поставяйте на първо място себе си. Не е нужно да угодите на всички. Много по-важно е да запазите постигнатото.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време