Свободно време

Свежи идеи за кухнята

Един дом, много идеи

02.07.2015г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: HomeMax

Снимка: HomeMax

Лятото е време за промени, но за да освежите дома си, не е необходимо да правите основен ремонт. Още ли мечтаете за идеалната кухня? С някои дребни съвети и оборудване от HomeMax, може с минимални средства да я преобразите.

Да започнем от вратите. Ако нямате възможност да смените вратата на кухнята, може просто да я пребоядисате. В HomeMax ще намерите блажни бои за всякакво покритие – МДФ, шперплат, ПДЧ и твърда дървесина. Ако не с фантазия и живопис, можете просто да я лакирате, за да изпъкне нейния естествен дървесен цвят.

Остъклените врати, освен с „една четка“, може да ги преобразите и със самозалепващо се фолио, което да комбинирате с цвета на дограмата/касата.

Със същия цвят боя, може да боядисате масата, ако е дървена. За столовете предлагаме възглавници, десените на които също може да бъдат комбинирани цветово с масата и вратата. Това ще привнесе освен цвят и стил, комфорт и удобство. В HomeMax има голяма палитра фолия за облепване на кухненски шкафчета. Ако едновременно с това подмените и дръжките им, ще имате изцяло нови.

Подгответе се приятелите да ви питат кой е дизайнерът!

Сега погледнете надолу! Със сигурност и теракотата ви се нуждае от освежаване. За целта може да почистите фугите със специален препарат и ако е необходимо да ги подновите с фугиращи смеси или силикон.

Да обърнем внимание и на дребните аксесоари. Едни нови пердета в нюансите на фолиата, ще добавят завършен вид на обновлението. Не е нужно вие да ги кроите, в HomeMax ще ви предложим модел, десен, и ще ви ги ушием. В добавка към това може да рамкирате и нови семейни снимки или репродукции, което пък ще придаде творчески вид на стените.

Кухнята е мястото, което се асоциира с „домашното огнище“, в което семейството се събира около масата, споделя и съпреживява, затова обстановката и уютът не са без значение.

Сега поставихме началото на козметични промени, но ще ви предложим и по-големи проекти, защото нали знаете: Един дом, много идеи!

Снимка: HomeMax

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време