Свободно време

Перфектна грижа за коса, лице и тяло

Третият салон на популярния коафьор Марин Хубенов – Murphy се намира на пъпа на София

03.07.2015г. / 12 41ч.
Михаела Лазарова
Снимки: BulMed

Снимки: BulMed

С шумно парти в сряда вечер бе открит новият салон за красота от веригата Murphy. Третият салон на популярния коафьор Марин Хубенов – Murphy се намира на пъпа на София. На партито присъстваха много популярни личности и негови лични приятели.

Сред тях беше Кръстьо Капанов, който връчи поредното престижно отличие на Мърфи. Той го награди с приза „Топ коафьор на 2015 година“. Наградата е от името на престижната международна организация на коафьорите Intercoiffure Mondial, чийто президент за Източна Европа е именно стилист Капанов.

Сред популярните лица на партито бяха и Методи Томанов, както и тенорът Хари Драганов, който е звезда на оперните сцени в Швейцария, Германия и Франция. Той се появи точно в сюблимния момент на събитието, когато Мърфи прерязваше червената лента.

Тенорът поздрави гостите, изпълнявайки „Многая лета“ и пожела на Марин Хубенов и екипа му дълги години успех на сцената на фризьорството. Из залите на салона гостите видяха невероятни авангардни прически, представени от красиви модели облечени в бяло.

Свързани статии

Новият бюти салон ще предложи на своите клиенти не само безупречна грижа за косата, но и най-нова технология за комплексна грижа за кожата на лицето, революционна техника за борбата с целулита, която стяга кожата на тялото, лицето, шията и деколтето, както и най-нов диоден лазер за епилация.

Партито за откриването продължи повече от три часа, като гостите достигнаха завидната бройка от над 120 души.

Снимки: BulMed

Коментирай