Свободно време

Хороскоп за месец август 2015

Нова работа за Близнаците

04.08.2015г. / 16 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новия месец, отново поглеждаме към звездната карта. Ето какво да очаквате от август.

Овен

Доста спокоен месец. Ако не сте в полагаем и най-вече в абсолютно заслужен отпуск, то най-вероятно ще имате прекрасната възможност да изгладите съществуващите към момента конфликтни точки в отношенията с различни партньори. Става дума и за лични и за делови контакти. Предстои ви и едно кратко пътуване, изпълнено с много емоции и много впечатления.

Ще установите, че дребните на пръв поглед неща често са изключително значими. Важен разговор е промени плановете ви за далечното бъдеще. Финансовото ви положение е леко нестабилно. Въздържайте се от необосновани разходи или просто от прояви на разточителност.

Ще получите допълнителния приход, който очаквате, но не тогава, когато очаквате. Не е желателно да взимате заеми от приятели или близки роднини.

Телец

Енергетиката ви е стабилна, а настроението – оптимистично. Почти нищо не е в състояние да наруши душевното ви равновесие. Ще се почувствате изключително удобно, ако прекарвате повече време с близките и с членовете на семейството.

Те имат нужда от присъствието ви, а в процеса на разговорите ще откриете непознати до този момент качества у тях. Не е изключено да довършите успешно сделка с недвижимо имущество или поне да осъществите добър напредък в тази насока. В материален план ситуацията е достатъчно благонадеждна.

Има вероятност да получите нова материална придобивка – скъп подарък, награда, дарение или нещо друго, което не бихте си позволили да закупите самостоятелно. Ако ви е необходим кредит за разширяване на бизнеса, то почти сигурно е, че ще успеете да го уредите при сравнително изгодни условия.

Близнаци

Едва ли ще се наложи да се справяте с някакви сериозни проблеми. Имате идеи, на ясно сте с желанията си и във всички случаи ще успявате да си оформите правилна тактика на действие. Ако от известно време обмисляте промяна на работното място, на начина на работа или да поставите начало на съвсем нов бизнес, то най-вероятно ще осъществите намеренията си.

Обмисляйте изказванията си. Не е важно да изглеждате информирани, а да бъдете до край аргументирани. Трябва да си изградите стабилни позиции пред новите партньори. Не разчитайте на допълнителни приходи.

Рак

Ориентирайте усилията си към работа с практически характер. От вас зависи да оформите етапите и начините на действие. Мислете ги във вариант да се справите самостоятелно, а ако все пак ви предложат помощ, то толкова по-добре – не отказвайте и бъдете готови за екипност. Редувайте работа с почивка през равни интервали, не прекалявайте с натоварванията.

Физическата ви форма не е в най-добрия си вариант, но ако си пестите силите едва ли ще се стигне до здравословни проблеми. Ще получите висока оценка за предишна работа и изгодно предложение за заетост в един доста дълъг бъдещ период.

Не бързайте с отговора, в добра позиция сте и бихте могли да диктувате условията. Приходите ще са регулярни, разходите – в рамките на обичайното. В личен план преживяванията зависят от вас. Каквото „повикате“ това ще се „обади“.

Лъв

Кипите от енергия, а сте и много изобретателни. Ползвайте таланта си разнопосочно. Бихте могли да уговорите по-изгодни за вас условия за реализация на служебните си задължения, леко разширяване на бизнеса и изглаждане на конфликтите от личен характер.

Най-вече на тези, които са свързани с много близки роднини – родители, братя, сестри. Толкова лесно ще се справяте с всичко, че на моменти може да ви стане скучно. Не се опитвайте да „борите“ скуката със спорове.

По-добре измислете някакво развлечение или занимание, в което да вложите енергията си и да съчетаете полезното с приятното. Във финансов план периодът е много благоприятен. Приходите ви ще се повишат и бихте могли да си позволите и някои „глезотийки“ за подобряване на настроението.

Дева

Намалете темпото и не си давайте много зор. През този месец събитията ще се развиват и без активното ви участие. Изберете наблюдателната, а не ръководната позиция. Ще се убедите, че второстепенната роля е не по-малко важна от главната, но е по-щадяща откъм умора.

Ще имате достатъчно време, за да довършите стари занимания, които по една или друга причина сте изоставили, както и да огледате още веднъж вече финализираните проекти. Не се очаква да имате някакви сериозни разходи.

За сметка на това приходите ще се повишат, макар и съвсем леко. Не се лишавайте от любимите си занимания. Благодарение на тях енергийното ви ниво ще остане стабилно. Дистанцирайте се от хора, които се опитват да ви губят времето с проблемите си. Само по този начин ще запазите душевното си равновесие.

Коментирай