Свободно време

Любовен хороскоп за 24-30 август 2015

Самотните имат шанс за нова любов

25.08.2015г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През последната седмица на август, един от най-благоприятните за любовта дни, ще бъде сряда. Тогава Слънцето и Юпитер ще окажат своята мощна подкрепа, която ще донесе и повече хармония в партньорствата.

В събота пълната Луна ще покаже своите магически възможности, което ще помогне на самотните да открият сродната си душа и да сбъднат мечтите си. От друга страна, Меркурий ще окаже влияние върху начина ви на мислене и адаптивността. Какво ви очаква в любовен план? Вижте в следващите редове. 

Овен

След четвъртък ще имате голямо предимство в комуникацията с любимия човек. Ето защо, ако има важни въпроси, които искате да обсъдите, оставете ги за тогава. Звездите ще ви помогнат да овладеете емоциите си, да преосмислите приоритетите си и ще ви бъде по-лесно да правите компромиси. 

                                                     Снимка: istock

Телец

Готови ли сте за доза романтика? В сряда, Слънцето и Юпитер ще се срещнат във вашия пети дом на истинската любов, което ще ви донесе щастливо развитие на въпроси свързани със сърцето. Същевременно Меркурий ще бъде в най-добрия ъгъл към Сатурн. Когато тези две планети са в разбирателство, разговорите с половинката ще вървят хармонично. 

Близнаци

През тази седмица ще ви вълнуват въпроси свързани с партньорството. Меркурий, която е ваша управляваща планета, ще навлезе в пети дом на романтиката. Готови сте за нова любов, секс и ако до вас нямате любим човек, сега е моментът да отворите своя поглед за нова любов. 

Рак

Вашето предимство в любовта през тези дни, ще бъде стилът ви на комуникация. Ще се почувствате по-уверени в това, което искате да споделите на любимия човек. Говорете без заобикалки, но запазете добрия тон. Не забравяйте и за романтиката. 

Коментирай