Свободно време

Любовен хороскоп за 31 август - 6 септември 2015

Ако търсите своята сродна душа, има шанс да я срещнете

31.08.2015г. / 16 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Звездната карта показва, че Слънцето ще се противопостави на Нептун. Сложете край на нереалистичните очаквания.

Въпреки че Венера все още се движи ретроградно, в неделя любовта ще се обърне в положителна посока. Ако търсите своята сродна душа, има шанс да я срещнете. Вижте повече в любовния ни хороскоп. 

Овен

Ако се намирате във връзка, във вторник любимият човек може да ви изненада приятно с подарък. Може би нещо, за което от доста време сте мечтали. В неделя Венера ще навлезе в сектора на истинската любов. Всичко, което сте научили като уроци за любовта, ще имате възможност да приложите успешно. 

Телец

Някои от вас са твърде объркани по въпроси свързани с любовта. Не търсете съвет от приятел, защото това допълнително ще ви обърка. Добрата новина е, че вашата управляваща планета Венера, вече няма да бъде ретроградна. 

                                                      Снимка: istock

Близнаци

Най-сетне ще вземете положителни и продуктивни решения за живота и любовта си. Сега имате възможността да преоткриете себе си, връзката ви и да се радвате на много романтични моменти с любимия човек. 

Рак

Копнеете за промени в любовния ви живот, но осъществяването на вашите желания, сякаш се бавят. Ще се наложи да бъдете търпеливи в любовта. Не притискайте партньора, но и не задържайте в себе си емоциите. Ако сте необвързани, имате шанс за нова любов. 

Коментирай