Свободно време

Хороскоп за месец септември 2015

Нова любов за Овните

01.09.2015г. / 13 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новия месец, отново поглеждаме към звездната карта. Какво ни очаква в любовта, финансите и личните дела? Вижте повече в месечния хороскоп. 

Овен

Нещо ви е скучно? Не ви свърта на едно място и не спирате да мислите как да разнообразите живота си? Не се безпокойте, няма да се наложи да чакате дълго. Този месец ще мине под знака на новостите. Нови цели, нови контакти, нови проекти, може би и нова работа, а не на последно място - нова любов.

Ще се наложи доста да се потрудите, да дадете воля на въображението и да организирате времето си по най-добрия начин. При това усилията ви няма да са напразни. Ще получите достатъчно добри приходи, ще успеете да си осигурите и някои приятни материални придобивки, ще стабилизирате финансовото си положение. С други думи казано, едва ли ще имате причини да сте недоволни, така че забавлявайте се във всяка свободна минута.

Телец

Що се отнася до професионалните задължения месецът ще е от спокойните. Ще имате възможност да отделите време за себе си и за близките си. Не се надявайте на нови предложения за работа, но пък и не очаквайте да ви натоварят с допълнителни задачи. Едва ли ще се случат някакви запомнящи се събития. До колкото ги има ще са свързани с частно пътуване, което ще се окаже полезно в няколко аспекта.

Ще се заредите с добро настроение, ще се запознаете с нови хора и ще възстановите силите. Новите контакти ще се окажат доста полезни след време. Финансовото ви положение е стабилно. Приходите и разходите ви ще са достатъчно компенсирани. Може би малко повече разходи ще имат онези от вас, чиито деца са ученици, но ситуацията в никакъв случай няма да е драматична. В личен план преживяванията ще са интересни.

                                                   Снимка: istock

Близнаци

Може да се каже, че ви предстои един твърде успешен месец, динамичен, изпълнен с много промени и вълнуващи преживявания. На преден план ще излязат професионалните задачи и най-вече тези, които са свързани с партньорите ви от далече в страната или извън нея. Ще уредите важни въпроси, отнасящи се до недвижими имоти, промяна на местоживеене, промяна на офиса, в който работите, преместване на мебели или продажба на моторно превозно средство.

Във финансов план ситуацията ще е доста непредвидима. От една страна не се очакват допълнителни постъпления, от друга – разходите ви може и да се повишат. Не е изключено да прибегнете до заеми или спестявания, които трябва да изразходвате изключително разумно.

Рак 

Във финансов план месецът ви ще е успешен. Ще получите не само онези приходи, които предполагате, но и допълнителни. Това ще се отрази прекрасно на настроението и самочувствието ви. Може да разпределите етапите за реализация на проектите си в по-широка перспектива и да набележите източниците на ресурси във всякакъв аспект.

Както парични, така и от гледна точка на сътрудничество, което би ви било необходимо. В личен план събитията също ще са положителни. Ако вече сте семейни, то ще се справите със съществуващите конфликти. За необвързаните вероятността да попаднат на „подходящия човек“ е огромна.

Коментирай