Свободно време

Нина Добрев пристигна в България

Актрисата пусна и клипче от разходките си из центъра на София

04.09.2015г. / 09 50ч.
Аз жената
Снимка: facebook

Снимка: facebook

„Обратно към моите корени.“, написа Нина Добрев в своя Instagram под снимката от стар аристократичен апартамент. Това е домът, в който тя е родена.

Жилището е на родителите на майка й Михаела, където обикновено Нина и брат й Александър отсядат, когато са в България.

„Чудесен стил, много харесвам този тип обзавеждане.“, веднага коментираха фенове на звездата в мрежата. Някои от най-запалените дори я помолиха да организира среща с почитателите си.

Добрев пусна и клипче от разходките си из центъра на София. На него тя е запечатала улици и хора, които са я впечатлили в родния й град, който е напуснала едва 2-годишна, когато семейството й заминава за Канада.

Свързани статии

Нина идва в България през няколко години на гости на баба си Ефи и дядо си Александър, родителите на баща й. В момента тя е в почивка, тъй като напусна „Дневниците на вампира“ след шестия сезон на сериала, за да се фокусира върху нови проекти.

Преди да пристигне в София, Нина за кратко остана в Лондон в компанията на гаджето си Остин Стоуъл.

В социалните мрежи вече пълзят слухове, че холивудската звезда ще води 13-ото издание на Детската Евровизия на 21 ноември в зала „Арена Армеец“. Любимката на тийнейджърите има опит с подобни грандиозни програми. Най-ярък пример за такива е WeDay, както и участието й в американския „Денсинг старс“.

Източник: Dnes.bg

Коментирай