Свободно време

Подарък от сърце за любим човек – или как да кажем „Мисля за теб“ с книга

Книги със знаменити цитати и прочувствени мисли върху важни теми и взаимоотношения от живота

04.10.2015г. / 09 00ч.
Аз жената
Корици: издателство "ИнфоДар"

Корици: издателство "ИнфоДар"

Вече няколко десетилетия книгите на Helen Exley Publications са символ на най-деликатния начин да кажем на някогоБлагодаря ти“ и „Обичам те“. Посланията в книгите подарък от сериите „Специален подарък“ и „Подарък от сърце“ (издание на ИК „Инфодар“) са чудесен начин за подобряване на взаимоотношенията между хората и за внасяне на уют и щастие в живота им.

Със своя незаменим опит в поднасянето на съкровени мисли и известни цитати под формата на луксозна книжка, Хелън Ексли и до днес взема дейно участие в подготовката на книгите. Тя създава първата книга на своята кухненска маса – това е „Баби и дядовци“. Оттогава Helen Exley Publications се превръща в семеен бизнес, в който е ангажирано цялото семейство на Хелън и в който битуват отдаденост, неизмеримо желание за улесняване на общуването между хората и стремеж за популяризиране на идеята за „подарък с мисъл за теб“.

Често читатели и почитатели на луксозните книги с марка Helen Exley пишат на Хелън с благодарност за вдъхновението, радостта, която са предизвикали, подарявайки нейна книга.

Илюстрациите и текстовете са много внимателно подбрани и целта винаги е била да са силно въздействащи.

Серията „Специален подарък“ включва тринадесет луксозни книжки подарък, а новата серия „Подарък от сърце“ включва четири също толкова прекрасни книжки подарък, подходящи за различни поводи. Те обединяват знаменити цитати и прочувствени мисли върху важни теми и взаимоотношения от живота. Мисли, които винаги сме искали да споделим с нашите близки хора, но невинаги сме успявали да намерим точните думи.

Затова тези книжки от двете серии „Специален подарък“ и „Подарък от сърце“ със сигурност ще намерят своето място в сърцето на всеки. Всяка книжка е подготвена така, че да бъде специален подарък – радост за този, който я получава, но и за този, който я подарява, с милото послание: „Видях я и се сетих за теб“.

Всички книги подарък от серията „Подарък от сърце“ могат да бъдат ръчно надписани на първата страница с цел посланието да бъде още по-лично.

Мама? Тя е онази, която цял живот ни дарява любов, сила и търпение.... прошка за всяка глупава грешка, гордост за всяка малка дарба или добро дело. Благодаря, ти си най-специалната майка.
ISBN: 978-954-761-559-5
Страници: 60
Цена: 10 лв.

Дъщерята носи със себе си огромна доза щастие, светлина и красота. Нейната топлина, тревогите й, любовните й драми и смехът й променят живота на родителите завинаги. Това е дар за прекрасните дъщери.
ISBN: 978-954-761-560-1
Страници: 60
Цена: 10 лв.

Моята сестра! Това е невероятна връзка. Безкрайна любов, смях, нарушени обещания, сълзи... целият ни живот.

Ти си най-най-специалната сестра. Благодаря ти за всичко!
ISBN: 978-954-761-561-8
Страници: 60
Цена: 10 лв.

Желая ти малки неща, които да те изненадат и възхитят. Радост, приятелство, свобода, любов, смях.... Желая ти всичко това.

Всеки ден. Цял живот.
ISBN: 978-954-761-562-5
Страници: 60
Цена: 10 лв.

Вижте още:

Коментирай